kolego odcięcie na zimnym silniku(str 1 zdj 7)??
tak nie wolno
zapamiętaj:
1. rozruch
2. około 30sek wolne obroty
3. delikatne ruszenie i powoli toczymy siÄ™ na jedynce
4. delikatnie dodajemy gazu i dajemy na 2-jkÄ™
5. zanim temperatura cieczy chłodzącej nie osiągnie temp. pracy (około 90 st.) staramy się silnik krecić do 2500rpm i nie obciążać go mocno
6. po tym jak temp cieczy ustabilizuje się na odpowiednim poziomie, jedziemy jeszcze parę minut, aby temperatura oleju także doszła do odpowiedniego poziomu
7. teraz możesz kręcić silnik do odcięcia... 8)
no chyba że czujnik temp. masz padnięty i źle pokazuje to inna historia
kolego odcięcie na zimnym silniku(str 1 zdj 7)??
tak nie wolno
zapamiętaj:
1. rozruch
2. około 30sek wolne obroty
3. delikatne ruszenie i powoli toczymy siÄ™ na jedynce
4. delikatnie dodajemy gazu i dajemy na 2-jkÄ™
5. zanim temperatura cieczy chłodzącej nie osiągnie temp. pracy (około 90 st.) staramy się silnik krecić do 2500rpm i nie obciążać go mocno
6. po tym jak temp cieczy ustabilizuje się na odpowiednim poziomie, jedziemy jeszcze parę minut, aby temperatura oleju także doszła do odpowiedniego poziomu
7. teraz możesz kręcić silnik do odcięcia... 8)
no chyba że czujnik temp. masz padnięty i źle pokazuje to inna historia
A TAK OGóLNIE TO łADNA I ZADBANA BUDA
hehe niezla wypowiedz, gratuluje dobrego oka
Przyznam sie ze zrobilem to tylko na potrzeby fotki i tylko raz mi sie to zdarzylo, generalnie nie robie takich rzeczy, bo mi szkoda autka
Dzieki za info
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
witam autko jak najbardziej sliczne ja tez mam ISe i jutro zabiore sie za czyszcenie wnetrza ale do twojego stanu chyba nigdy nie dojde tak juz jest jak kupije sie auto od kogos ktory nie dba o nie jutro zapodam fotki mojej bawarki bo juz jestem jakis czas na forum a nawet nie przedstawilem mojego smigielka
Czytałem cały temat i ja chyba też się nie wyłamię Auto śliczne Tak powinno właśnie wyglądać e30 prawdziwego miłośnika BMW (nie wspominając o MT II) Szanuje Właścicieli takich samochodów. Gleba być powinna ale bez niej auto nie traci na uroku. Ogólnie 5
Tak, jak widac na zdjeciach. Jak pisalem we wczesniejszych postach mial byc orginal i dlatego sprzedalem borbety. BBS-y bardziej mi sie podobaja
Pozdrawiam
Marzy Mi sie e38 740iL
Tak, jak widac na zdjeciach. Jak pisalem we wczesniejszych postach mial byc orginal i dlatego sprzedalem borbety. BBS-y bardziej mi sie podobaja
Pozdrawiam
Chyba zwariowales na tych Borbetach wygladala rewelka min dlatego kupilem sam Borbet B bo widzialem je u Remusa BBS nie sa zle po warunkiem ze to RS
Pozdrawiam
Chyba zwariowales na tych Borbetach wygladala rewelka min dlatego kupilem sam Borbet B bo widzialem je u Remusa BBS nie sa zle po warunkiem ze to RS
Moze i zwariowalem . Mi sie podobaja ori bbs-y i tyle
Marzy Mi sie e38 740iL
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach