bmwhite735 Poszukaj zanim napiszesz !!! WWW.BLASK-FELG.PL
Do³±czy³: 23 Sie 2006 Sk±d: Tomaszó MAzowiecki
Wys³any: 2007-04-09, 03:25
A oto troszke inne wcielenie mojejbuni
[ Dodano: 2007-04-09, 02:29 ]
To akurat tak na zdjęciu wygląda ale maskotki juz niema a to tymczasowy zapaszek z Orlenu ,dlaczego BMW bo marzyło mi się takie wlasnie BMW,amerykanskie krążowniki mają duzo chromu ale to standart i dlatego chciałem zrobic cos innego,co oczywiscie nie musi podobac się kazdemu,ale wydaje mi się ze wlasnie oto chodzi zeby nie kopiowac innych choc oczywiscie pewne kultowe style są w modzie i są bardzo fajne to postanowiłem zrobic cos czego jeszcze nie widziałem.
Ogólnie fajna taka Siodemeczka w bieli ALE
Nerki cale w chromie zbyt pretensjonalne sa a ten chrom na tylnich lampach nieciekawie sie prezenci
Ogólnie zmienisz w niej te grobiazgi i bedzi eaprawde GRUUUUUUBO
A na stronce wylacz ta muzyke bo omal zawalu nie dostalem (winamp mam na minimum a wieze na max , dla lepszej dynamiki i czasami jak otwieram tego typu stronki to mama ak przyspieszona akcje serca ze szok )
[ Dodano: 2007-04-14, 19:08 ]
ps: ze ja tych klamek , blendy i nadkoli nie zauwazlem (to otczywiscie tez do wymiany)
Bmk to nie Excalibur
robi wrazenie ten bialas. ale nie podobaja mi sie lampy tylnie i nerka cala w chromie i blenda na szybie tylniej. pozatym wszystko jest super. chyba ze czegos sie nie dopatrzylem.
na szerokiej nerce szeroko ....co do chromow.....jedni chca sie pozbyc..(tak jak ja.. zapraszam do oceny mojego czarnego grila..) inni wrecz przeciwnie..kazdy ma swoje wizje
Piękna!!! Ciekawe kiedy moja bedzie w takim stanie Mam proźbę wstaw te zdjecia w większej rozdzielczości min. 1024 bo chce se na tapetke wrzucić.
piekna Bunia na poczatku gdy zobaczylem pierwsze zdjecia juz mialem napisac ze za duzo chromu jak na Beemke ale jak ma to byc auto reprezentacyjne takiej firmy to spoko ale potem pozmieniales kilka drobiazgow i pieknie sie prezentuje bardzo mi sie podoba Gratuluje i zapraszam do oceny mojej Beemy
hmm a teraz ja
jak dla mnie to chromiku za dużo, fakt że zwraca uwagę ale trochę za jasno obok niej jest:)
po drugie to lamki tylne na zwykłe bym zmienił, odkleił blendę, znienił kierunki z przodu na białe ale nie klary, halogeny też na orginalnych szkłach
ogólnie to lubię jak jest w orginale autko pozostawione albo zrobione przy pomocy elementów zaufanych tunerów BMW
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach