Dla zainteresowanych i niedowiarków wklejam wykresy z hamowni:
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Jeżeli jest coś dłubane to nic mi o tym nie wiadomo, auto posiadam od marca 2005, kupiłem je juz w Polsce, była zarejestrowana, a ściągnieta w grudniu 2004.
Jedyną ingerencją było wycięcie katalizatora.
ahaa .. i teraz wszyscy z 320i będą wywalać katy hehehe
Wyciąłem bo śmierdziało zgniłym jajem, a teraz czasmi śmierdzi benzynką przy uruchamianiu. Musze przyznać że żebym nie dostał kasy za katalizator to raczej bym żałował wycięcia, ale po pomiarze już tym tak bardzo się nie przejmuje.
Musze przyznać że żebym nie dostał kasy za katalizator to raczej bym żałował wycięcia,
Dlaczego byś żałował ? Jakie są jeszcze minusy wywalenia kata? Chodzi dużo głośniej?
Ja też ostatnio zastanawiam sie nad tym, dlatego pytam. Co masz zamiast katalizatora? Ja mysle zeby wstawic środkowy od 323
też chce u siebie zrobić 2 tłumiki, tzn. zamiast kata wstawić srodkowy od 323.
piszesz że u Ciebie nie ma tragedii, u mnie jadąc 120-130 km/h dźwięk wydechu w ogóle nie przeszkadza w rozmowie i chciałbym żeby tak zostało, ale bez kata wiem że bedzie głośniej. Czasem jest wręcz za cicho i brakuje mi tego pięknego soundu
ANDRZEJ-BIELAK napisał/a:
Musze przyznać że żebym nie dostał kasy za katalizator to raczej bym żałował wycięcia,
Dlaczego byś żałował ? Jakie są jeszcze minusy wywalenia kata? Chodzi dużo głośniej?
Ja też ostatnio zastanawiam sie nad tym, dlatego pytam. Co masz zamiast katalizatora? Ja mysle zeby wstawic środkowy od 323
są + i - wycięcia katalizatora:
-na + kasa za niego, teoretycznie więcej mocy ( przed wycięciem nie hamowałem), dźwięk dla mnie może być, ale przy wyższych obrotach troche za głośno
-na - trudności z przejściem przeglądu tym bardziej jak masz wbity w dowód
Ja zostawiłem puszke po katalizatorze, została usunięta tylko zawartość, nad tłumikiem od 323 też myślałem, napewno będzie ciszej.
w autku pojawiły sie nowe fotele. Andrzej nie badz taki skromny i pokaż je innym
ok
-Tak jak kolega wspomniał, nowe fotele sportsize, bardzo podobny wzór tapicerki
-Auto zostało obniżone, sprężyny H&R, nie jest zbyt nisko ale misa juz spawana, (chyba wróce do standardu do póki nie bedę miał osłony i rozpórki)
- ringi na zegarach, fajny efekt szczególnie gdy jest ciemno
kilka szybkich fotek:
Swietna beema jeszcze tylko zeby 2d miała to nie mam pytan. A te fotele to chyba mi sie najbardziej podobaja z wszystkich wzoro jakie w e30 widziałem, sa super, przyznaj sie ile cie ta przyjemnosc kosztowała?? A kanapa tez do nich jest?? pzdr.
Panowie dostałem propozycje, za ile mogę ją sprzedać
Jak sprzedam będzie żal, już czuje . Z drugiej strony marzy mi się e32 na wypasie. Co poradzicie
Heh miałem ostatnio podobny dylemat z tym, że mi się nie marzy nic innego poza nówką E30
Ja swojej nie sprzedaje, nie ma szans, wkładam nowy silnik, ładuje jeszcze w nią worek pieniędzy i będę cieszył się jazdą.
Ciężko powiedzieć sprzedaj lub zostaw. Sam musisz wiedzieć czy E30 to jest to czego zawsze szukałeś czy jednak czegoś brakuje i należy eksperymentować dalej.
Możesz żałować bo tutaj wiesz co masz , a masz naprawde dobry model , a nie wiadomo co kupisz , tym bardziej że wiadomo jak ciężko o naprawde zadbaną Beemeczke
Ja bym zostawił e30
_________________ Tizianrot 324d E30 ==> była
Teraz kierowca czerwonej iSki
ja sprzedalem juz swoja IS i wiem jedno jak kupie e30 to juz jej nigdy nie sprzedam !! choc malo nie wziolem bo prawie 6 tys sle jak odjezdzala i wsiadalem do 5tki kumpla ktory przyjechal mnie odebrac to lezka w oczku stanela jak koles odjezdzal moja bawarka .
Andrzej nie sprzedawaj masz super wąska lampkę za która na pewno będziesz tęsknił i po góra roku przyjdzie ci szukać auta a nie jest to takie proste w dzisiejszych czasach
Panowie dostałem propozycje, za ile mogę ją sprzedać
Jak sprzedam będzie żal, już czuje . Z drugiej strony marzy mi się e32 na wypasie. Co poradzicie
Mam ten sam dylemat, tez marzy mi sie siodemka
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach