piękna beema. jeśli możesz napisz mi na PW jak zdejmuje się te listwy wokół szyb i ze zderzaków przed malowaniem. niewykluczone że mnie też to czeka a nie chcę nic połamać
...witam...porzadnie upasiona betka,szczena opada na zywo bydlak na pewno ma wieksza prezencje,wujaszek za berlinem ma taka sama tez 3l diselek tylko szara,wypasik,pozdrawiam!!
Robi wrazenie,prezentuje sie super . A powiedz mi jak z komfortem na takim profilu
typowe lamusowe podejscie jakie komfort a ile opona kosztuje a czy zawieszenie sie zuzywa ??
sranie w banie
jak kazdy podejmowal decyzje rozsadkiem a nie intuicja czy glosem wewnetrznym "musisz to miec pier... zasady" to bysmy jezdzili toyotami wszyscy bo one sie podobno nie psuja heheh
Pozdrawiam BETA KOZAK ale nie pozostaje mi nic inego jak tylko napisac ZOBACZYCIE JUZ NIEDLUGO
co do pytania jak zdejmuje sie ramki wokol okien..sa zapinki okolo 8 wiec demontuj od tylnich drzwi..powoli ciagnij i podwazaj lekko srubokretem..potem zeby zalozyc zdejmij z ramek zapinki i najpierw montuj je na auto a potem na zasadzie klika ramki wciskaj..na wszelki wypadek kup spinki i bedzie ok..
jakie zminay dotyczace komfortu..jezdzi sie niewiarygodnie miekko mimo tego ze to michelin primacy..odnosze wrazenie ze jest bardziej komfortowo niz na 18"..tam mialem dunlopy sp 01 i bridgestone RE050A ktore uwazam za najlepsze opony..no moze F1 gds03 sa lepsze..
takze polecam wszystkim 7kom 20" z oponami 245/40/20 i tyl 275/35/20..
Robi wrazenie,prezentuje sie super . A powiedz mi jak z komfortem na takim profilu
typowe lamusowe podejscie jakie komfort a ile opona kosztuje a czy zawieszenie sie zuzywa ??
sranie w banie
jak kazdy podejmowal decyzje rozsadkiem a nie intuicja czy glosem wewnetrznym "musisz to miec pier... zasady" to bysmy jezdzili toyotami wszyscy bo one sie podobno nie psuja heheh
Pozdrawiam BETA KOZAK ale nie pozostaje mi nic inego jak tylko napisac ZOBACZYCIE JUZ NIEDLUGO
Czlowieczku nie do ciebie bylo skierowane pytanie, wiec zamilcz
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
sranie w banie
to jak masz jakies pytania tylko do wlasciciela to pisz na PRV a jak masz jakies glupkowate pytania i piszesz je na ogólnym to licz sie z komentarzem
polecam 185/65/15 bedziesz mial komfort
sranie w banie
to jak masz jakies pytania tylko do wlasciciela to pisz na PRV a jak masz jakies glupkowate pytania i piszesz je na ogólnym to licz sie z komentarzem
do zalozenia tych 20-stek uzyles dystansów ?
"Glupkowate" to moze byly dla ciebie, ja chcialem sie tylko zapytac jak sie to przelorzylo na komfort-taki profil gumy(a ty masz odrazu jakies "ale" - no comments). Po to jest ten post zebu rozmawiac na temat danej furki, a nie pisac na pw.
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
sranie w banie
do zalozenia tych 20-stek uzyles dystansów ?
"Glupkowate" to moze byly dla ciebie, ja chcialem sie tylko zapytac jak sie to przelorzylo na komfort-taki profil gumy(a ty masz odrazu jakies "ale" - no comments). Po to jest ten post zebu rozmawiac na temat danej furki, a nie pisac na pw.
Chłopaki dajcie sobie na luz tylko zaśmiecacie temat dla 7ka.
Przecież jesteście fanami jednej marki i członkami jednego forum.
co do pytania czy zastosowalem dystanse..Nie ma takiej potrzeby..wszystkie fele maja ET24 wiec jest super
jak germania reaguje na PL blachy..no nikt mi nie uwierzy ale jestem juz (mieszkam )1,5roku i jeszcze nigdy nie mialem klopotu z polizei..zadnych kontroli itp (czasami jak wracamy kolegami z boxu,wszyscy lysi to ludzie boja sie patrzec. )..no ludzie czasami dziwnie sie patrza i czesto jest tak ze dzieci pokazuja na tablice i mowia "o polak" a mama zabiera dziecko jak najdalej ode mnie
ale nie wszyscy sa tacy uczuleni na polakow..duzo ludzi jest zyczliwych i szczegolnie na myjni dziadkowie podchodza i pytaja sie jaki silnik,czy do sprzedania itp..wiec nie jest zle..gorzej jak przekrocze granice polski..tam odrazu na bok ..sami wiecie lysy leb itp..
efekt mojej dzisiejszej pracy..niestety jesli shadow to musi byc ori..inaczej niestety lakier moze odpasc (jesli sie pomaluje chrom) poza tym byc moze auto bede chcial sprzedac wiec wole zeby zostalo tak jak wyjechalo z tasmy..
Dla mnie lepiej niż shadow line nie wypowiadałem się na temat Twojego pomysłu ze stylizacją na shadow bo tego nie rozumiałem ale teraz jest o wiele lepiej... Pozdro
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach