�adna beta, jedynie co bym zmienił to ładne felażki, do e34 min 17",
no i radio mi kolorystycznie nie podchodzi. Niezłe wyposażenie jak na 520.
Jak ci siÄ™ sprawuje ta skrzynka aut.? Jakie masz spalanie po Warszawie?
Pytam bo przymierzam sie do zakupu 520iA.
sie ma
Radio moze klorystycznie nie pasuje, ale ja mam dosc rozbudowane audio - To jest alpina 9812RB (Jedna z najwyzszych alpin - bardzo polecam, robi największą robotę w dobrym audio) do tego z przodu system JBL, z tylu Blaupunkt GT469, Wzmacniacz Infinity 7520a, Subwoofer Infinity 1240w, okablowanie Dietz. Powiem szczerze że bardzo przyjemnie to gra Automat sprawuje sie bdb. W warszawie pali roznie - zalezy gdzie, a jeszcze bardziej zalezy jak jezdzisz. Ogolnie moge powiedziec ze srednie spalanie (oczywiście benzyny bo nie mam i nie lubie gazowni) powiedzmy z 400 kilometrow po warszawie wacha sie w granicach 12-13l. Za to jak zalejesz np. za 50 zł i np. jedziesz wałem do Otwocka to nie przekraczając 120 spokojnie zrobisz 8l/100. Za to w korku lub przy ciśnięciu no to 15stke przekroczysz bez problemu. Srednio jak mowie wychodzi 12-13/100. W trasie nawet przy szybkiej jezdzie ciezko jest przekroczyc 10.5/100.
Jak na 2.0 to uwazam ze wyposazenie jest calkiem spoko. Poza tym co widac jest jeszcze webasto i staram sie zalozyc oryginalny telefon (wÄ…tek na forum jest )
...i takie jak moje
Nie żebym się czepiał ale na pewno nie masz radia
Robas napisa³/a:
To jest alpina 9812RB
tylko ALPINE, bo wyjdzie na to że radio dłubane przez tunera
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
PIateczka łądna i bardzi dobrym stanie a to wyposażenie Gratulacje
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Super becia...
mam prośbe...mógłbyś zrobić z bliska fotki żaluzji na bocznych szybkach bo strasznie mi sie to podoba i sie zastanawiałem jakby takie cóś do mojej zaadoptować...
który to jest rok że takie wyposarzonko...?
PozdrOOfki...
P.S.
jakby ktos miał kompletną skóre do e34 to już dość długo szukam...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
No tak, M50B20 Vanos w A to nie daje sportowych wrazen, ale do miejskiej jazdy wystarcza w zupelnosci, a w trase nawet nadto. Roczek jest 94 tak jak w tytule fotek dorzuce troche niebawem. Pozdrawiam
Bardzo ładna shadowline. Zmień kierunki tylne na białe i auto bedzie wyglądać jeszcze lepiej. No i te felgi "nieteges".
Zazdroszcze boczych roletek:)
Bardzo ładna shadowline. Zmień kierunki tylne na białe i auto bedzie wyglądać jeszcze lepiej. No i te felgi "nieteges".
Zazdroszcze boczych roletek:)
Własnie mi sie podobaja te pomaranczowe kierunki, moim zdaniem pasuja bardzo do czarnych bmw i specjalnioe ich nie zmienilem . Z felgami to sie nie wypre
Za to twoj E32 to chyba jest najladniejsza jaka widzialem i nie omieszkam cos tam dopisac w Twoim temacie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach