Dla przypomnienia wyposażenie:
>> el. szyby, lusterka
>> ABS, ASC
>> 2x Airbag
>> 2X PDC
>> Centralny zamek+immobiliser+fabryczny alarm z domykaniem szyb z pilota
>> Podgrzewane zamki i dysze spryskiwaczy
>> Pełny komputer pokładowy
>> Roleta manualna
>> Samościemniające lusterko wsteczne.
>> automat (5hp30) S,E,*
>> Skórzane fotele SPORTSITZE tzw. Recaro, z pełną elektryka i podłokietnikami.
>>kierownica M-technic z M3
>> drewno Edelholzausfuehrung in Nussbaumwurzel, hochglaenzend mit Intarsien
>> bmw cd professional rds
Ja doposażyłem auto w:
<<<Sprężyny HR'a -35mm+amortyzatory Bilstein
<<<Rozpórka kielichów alu.
<<<Sportowa wkładka K&N'a
<<<Chip na 305 KM i 426 Nm
<<<Nowe reflektory InPro z ringami
<<<układ wydechowy bez katalizatorów przerobiony w EL-TECu
<<<Felgi AC Schnitzer 17 cali
No no zmiany cały czas na plus
Tak jak ci mówiłem w Tarnowie: jedna z ładniejszych e32 jakie widziałem.
Jest śliczna.
sie ma
Jedna z ładniejszych??
NAJ�ADNIEJSZAAAAAAAAAAA
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
�adna siódemeczka, do tego V8 pod maską, jeżeli kiedyś zmienie auto to chyba raczej będzie to e-32.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
ughhhhhh kozak Dzieki takim autom pamieta sie długo nicki userów
Takie mam pytanko ile cie kosztuje to cacuszko miesiecznie
heh, nawet nie pytaj Jak coś stuknie to od razu wymiana, a to najlepszy olejek, tarcze klocki zawsze się coś znajdzie. Nie długo auto jedzie do renowacji skóry, będzie malowana. Auto bedzie jak z fabryki:)
Cytat:
fabrycznie w tym miejscu jest gasnica? bo ja u siebie pod sportsizem kierowcy mam start 3
Dokładnie w tym miejscu jest fabryczna gaśnica.
Zabrakło jeszcze jednej fotki wię dokładam:) -kanister 9 l w nieużywanym zapasie.
I D E A � jak jeszcze przeczytałem o latarce - wyposażenie kompletne w 100000000% Gratuluje zapału i serca włożonego w tą siódemeczke
a będą pasy inwazyjne - Schnitzerowskie [/list]
Bardzo ładna sidemeczka a ten silnik cudo Naprawde piękna
Gratulacje
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Pasów schnitzera nie będzie bo ogólnie sie ludziom nie podobają (pytałem kiedyś na forum) i ogólnie postarzają auto.
moim zdaniem w tym przypadku pasowały by idealnie - ale to twoje auto i decyzja nalezy tylko i wyłącznie do ciebie
Ps. ja jak kupiłem auto to miałem srebrne paski naokoło auta, też myślałem że postarzają auto i je zerwałem - a na forum od razu że mogłem je zostawić
Pogratulowac pięknego E32 i to ze Stalowej Woli:-)
PS. Czy Twoje autko nie stoi przypadkiem obom Centrum 4? Coś mi się wydaje, że ja tam widywałem.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach