Czarny, dałeś w palnik bracie! Widzimy się na najbliższym spocie, którego termin trzeba ustalić. Może zrobimy balaton - reaktywacja?! Jak tylko cieplej będzie.
Zgodnie z obietnicÄ… zamieszczam foty mojej nowej beci.
Auto to M52B28 98 r.
100% bezwypadkowe. Nigdy nie bylo nawet drasniete. Szukalem takiego auta rok czasu.
100% Oryginal - nawet akumulator i apteczka BMW
Oryginalny pelny mtechnik srodek i z zewnatrz tak jak wyszla z fabryki
Fabryczna szpera 25%
CO tu pisac generalnie igla. Lakier wyglada jak nowy, spod auta tak jak z zewnatrz igla.
Przebieg oryginalny 150 000 km, 4 kluczyki, Silnik bajka - lany syntetyk od nowosci 5w30
Klima dwustrefowa, pdgrzewane fotele, luterko fotochromatyczne, 4 poduchy, kontrola trakcji, alkantara, pelny pakiet oswietlenia, czarna podsufitka, kierownica m i takie tam. Na zywo auto powala.
Co myslicie
_________________ Było: E30 316i Coupe - E36 318is Coupe - E36 328i Coupe - jest E46 330d Limo
kozak fura, naprawdę nie ma się czego przyczepić, nawet zwykłe lusterka pasują, te z ///M już sie przyjadły
No i może przód leciuteńko w dół
przod napewno malowany .. i to w tym 2.8 .. co nie zmienia faktu ze piekna sztuka
Auto niegdy nie było malowane ciekawe jak to możesz stwierdzić na tak małych zdjęciach. zresztą auto przed kupnem sprawdzane było w servisie BMW. Ale skoro wiesz lepiej
Jak kotoś nie wierzy to zapraszam na najbliższy zlot na śląsku. Zresztą auto kosztowało swoje. Z takie igły trzeba zapłacić i to nie takie kwoty jakie są na allegro. powiem ta za tą kasę miałbym e46 w sedanie 328 ale wolałem taką igiełkę.
widzę, że każdy zaczyna się doszukiwać dziury w całym. Proponuje obejrzeć na żywo i potem ewentualnie komentować... śmieszne dla mnie że auto miało malowany przód panowe. może wasze są bite i malowane ale niestety ta nie jest
Pozdro All
_________________ Było: E30 316i Coupe - E36 318is Coupe - E36 328i Coupe - jest E46 330d Limo
na tym zdjeciu ta belka do ktorej mocuje sie plastiki, lampy etc - bylo malowane na 100%, to ze nie ma naklejki do klimy to pol biedy, ale powinno ono byc w macie (tak jak cala komora) a nie blyszczace, poza tym jest ono w zupelnie innym odcieniu
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
O takich rzeczach sie nie wspomina bo kazda e36 jest robiona Jak slysze ze e36 bezwypadek to mnie to bawi tak samo jak "auto ma 12 lat i 120 tys przebiegu:) "
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach