Ladna 5er 8) Kombiaczek, ladne kolka i sluszny silnik..i co tu chciec wiecej No tylko mogla by pojsc troche na glebe bo straszna koza na tym zawiasie. Ale ogolnie ladna swinka Pozdro
No tylko mogla by pojsc troche na glebe bo straszna koza na tym zawiasie.
Nie bede jej glebowal gdyz kocham moja bunie taka jaka jest najwyzej co moze zrobie to wloze tam chip zeby miala jeszcze wiecej koni no i oczywiscie lepsze odejscie
No tylko mogla by pojsc troche na glebe bo straszna koza na tym zawiasie.
Nie bede jej glebowal gdyz kocham moja bunie taka jaka jest najwyzej co moze zrobie to wloze tam chip zeby miala jeszcze wiecej koni no i oczywiscie lepsze odejscie
eee to ze ja kochasz to nie znaczy ze masz jej nie upiekszac !
hehe a jak kobieta ktora kochasz nie dbala by o siebie ????
Maciek trzymaj tak dalej tam już nic nie trzeba dokładać ona sama w sobie jest piękna a pozatym ty jeszcze masz NIWO . Nic nie ruszaj
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
podwojna rurka -wzor ///M5 E34
ja mam u siebie podwojna rure Remusa i sie zastanawiam nad ucieciem ich i przyspawanie ich o 180st tak zeby wygrawerowane napisy byly u dolu lub w ogole przyspawam zwykla podwujna rurke, bo fima Remut taka troche lansiarska-wylansowana przez wlasicieli najtanszych "sportowych" wozow-Calibry
Generalnie rozgladam sie nad zmiana wydechu ale dedykowany pod M52B28, bo na moj wydech kumpel zaciera rece.
Pozdro
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
Dla mnie to jedyny wydech jaki mi przychodzi do glowy. Ewentualnie inny, oby nie przesadzony. Podwojna prosta rura to w ogole jedyny wzor wydechu jaki pasuje wg mnie do BMW.
Zaluz owalny zadarty do gory a bede mowil ze Cie nie znam
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
Dla mnie to jedyny wydech jaki mi przychodzi do glowy. Ewentualnie inny, oby nie przesadzony. Podwojna prosta rura to w ogole jedyny wzor wydechu jaki pasuje wg mnie do BMW.
Zaluz owalny zadarty do gory a bede mowil ze Cie nie znam
no to mamy kolego odmienne gusta bo to jedna z lepszych mozliwosci albo proste dwie albo ladnie profilowane DTM
Dla jasnosci... Ja mowilem o koncowym wydechu, ktory mialby dawac efekt wizualny i akustyczny i polepszyc osiagi.
Osiagi na koncu bo jak mam stawiac na osiagi to kosztem reszty, a jak dla mnie dzwiek tez jest wazny. Nie nawidze glosnych wydechow. Lubie niski mruczacy dzwiek.
Tylko Puz nie mow ze Ty odwrotnie bo nazwe Cie negatyw!
A jesli w Twoim przypadku odpada zakup drugiego wydechu, to odetnij brzeszczotem swojakoncowke i przyspawaj migomatem 2 cienkoscienne rurki z kwasowki, krawedzie ograduj i najlepiej wypoleruj i bedzie
Nie wim czy nie musilbys spawac tego w oslonie argonowej. Koszt wyniesie Cie wiecej niz koncowka z allegro ale efekt bez porownywania.
Pozdro
p.s.
Przed urzyciem brzeszczota owin go szmata zeby sie nie pokaleczyc no chyba ze chwyciesz za ta zluzyta strone.
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach