�adny kolor, wyglada na zadbana. Ale jaki tam silnik jest
przecież już odpowiadał że 2 litry poza tym jest fota silnika to widac.....
A jakby mało było silnikiem to jest ori tłumik i jednak końcówka....
�adniutka...widać ze zadbana...tylko tak jak już pisali...gleba chociarz troche...
PozdrOOfki...
P.S.
E34 rulezzzz.......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
No kolorek naprawde pięknie sie prezentuje w realu jest to jedyna BMK-a w takim kolorze w moim miescie .Jezeli chodzi o to ze jest zadbana, autko do polski przyjechało w 2004 roku z przebiegim 145000 tyś wbitym wksiążce serwisowej i miał jednego własciciela w polsce od którego to ja odkupiłem autko na dodatek facet jest wojskowym w stopniu majora i naprawde mega dbał o autko dzisiejszy przebieg BMW to 181000 tyś km zresztą chyba widac to po stanie samochodu naprawde jestem mega zadowolony.Oczywiście jest pare rzeczy do zrobienia typu coś stuka w przednim zawieszeniu ale co poradzić polskie drogi.Żebyście wiedzieli ile ja jej sie naszukałem
[ Dodano: 2007-05-25, 21:17 ]
aha zadnej gleby nie bedzie to ma być czyste rasowe E34
Bardzo ładna i ten kolor tez jest Gratulacje dla właściciela za dobry zakup
Tylko teraz dbaj o niÄ…
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach