Heh. Jak zwykle u Tomcata - auto czyste jak łza Nawet na starych 15" łapała za serce a teraz już w ogóle jest super. Ciekaw jestem jak wyglądałyby te koła z dekielkami BMW...
Kurde rant jakoś ginie przez czarny środek felgi Nie wiem... Może przez fotki sie tak wydaje może przez ujęcie , ale na fotkach tak jakby z tyłu parapetu nie było- a przeciez jest i to słusznych rozmiarów.
Na żywo widać na aucie że jest spory parapet ?
Ciekaw jestem jak wyglądałyby te koła z dekielkami BMW...
będą, będą...
Pietrek napisa³/a:
Na żywo widać na aucie że jest spory parapet ?
jak najbardziej
powiem, że jest kozak!
nie wiadomo dlaczego tak słabo widać ale na e-30.de też fotki betek z czarnymi środkami felg są słabo widoczne pomimo dobrej jakości zdjęć.
hej,
dzieki Bizonowi felgi sa tak rewelacyjnie pomalowane, dzieki Pszendzy polerka jest jak lustro.... no i rowniez dzieki Bizonowi zdjecia sa na forum... dziekuje...
tak jak juz bylo powiedziane, dekielki BMW beda - dzieki Ciechanowi...
wyglad ocenicie na zywo w Toronto....
pozdrawiam... T.
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
no , to terrrra macie wypowiedź właściciela
szczerze mówiąc, szykując "TE" fele nie sądziłem, że będą, a właściwie "wypadną" tak REWELACYJNIE w realu.
"kiedyś" nie byłem zwolennikiem czarnych środków. sam tomcat944 to może potwierdzić.
jednak po zobaczeniu co mam pomalowć i na jaki kolor, od razu wiedziałem, że czarne będą WYYYYPAS
wierzcie mi! w realu wyglÄ…dajÄ… rewelacyjnie!
już mam "klientów którzy chcą malować tak "laczki" u mnie
tomcat944 to za te fele
wszystko pieknie tylko moglbys pomyslec o zniwelowaniu roznicy odcieni lakieru, a tak to super autko. Sam ostatnio mysle o zalozeniu do siebie progow od kombi. Zakladales je? czy juz byly, bo nie wiem jak je zamocowac. Ile kosztuje taki uchwyt na gasnice?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach