Obnizenie jest 40/40 jak kupowałem sprężyny po oznaczeniach miało by 60/40 ale wyszło 40/40. Podłokietniki to już sam wstawiałem bo w orginale ich nie było.
_________________ bmw e39 530d; e30 335, e30 cabrio, bmw 1800
�adna fajne fotele masz własnie takich szukam felga ok Po modyfikacjach dużo łądniej wygląda . Gratulacje dobrego zkupu
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
�ADNA wąska lampa, felgi OK tylko jaki to model brock bo takich nie widziałem Jak zamontowałeś te podłokietniki??? I czy one są od e32???
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Podłokietnik są od e32. Z montażem nie było problemu. Ściagasz material z boku fotela w którym chcesz zamontowac wiercisz dwie dziurki przykręcasz i zamontowane.
Felgi to Brock B2
Furka jest piękna, na lekkiej glebie i felunku zaczęła wyglądać pierwszorzędnie, nic bym nie ruszał oprócz wywalenia znaczka M.
pozdro dzieciaku
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
�ukasz
felgi są 16" przód 7,5" tył 8.5". W sumie ci powiem że nie odczułem aż takiego przymulenia. Ten sprzęt i tak do wyścigów sie nie nadaje tylko do zwykłej jazdy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach