Dla mnie się podoba, może tylko te wstawki z tylnych lamp zdjąć. W słońcu ostro po oczach przechodniom daje, nie ma pewnie człowieka który by sie za nią nie obejrzał.
P.S. jeżeli kiedy kolwiek przyjdzie ci do głowy sprzedaż (lub zamiana na e30) daj znać
[ Dodano: 2007-06-09, 07:12 ]
Dla mnie się podoba, może tylko te wstawki z tylnych lamp zdjąć. W słońcu ostro po oczach przechodniom daje, nie ma pewnie człowieka który by sie za nią nie obejrzał.
P.S. jeżeli kiedy kolwiek przyjdzie ci do głowy sprzedaż (lub zamiana na e30) daj znać
BIA�A MOŻE WIĘCEJ
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
bmwhite735 Poszukaj zanim napiszesz !!! WWW.BLASK-FELG.PL
Do³±czy³: 23 Sie 2006 Sk±d: Tomaszó MAzowiecki
Wys³any: 2007-06-10, 01:48
A dziękuje,niebawem zrobię sesję w innym tle zeby był większy kontrast może w kopalni żwiru jakiegoś ciemnego albo w składzie węgla
żeby kontrast był adekwatny do blasku Twojego zibena musiałbyś chyba zjechać do kopalni węgla kamiennego i to na najniższy chodnik
i tak by sie tam jasno zrobiło
bmwhite735 Poszukaj zanim napiszesz !!! WWW.BLASK-FELG.PL
Lepiej podobało mi się bez tych kolców. Pozatym widziałem ją na żywca na majówce i powiem szczerze że lepiej wygląda na żywo niż na tych foto.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach