Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-06-13, 20:34
casus maximus napisa³/a:
nie maluj srebrnych elemntów pod kolor nadwozia !
też tak uważam... ten inny kolor M Pakietu - (który w e34 jest mało rzucający się w oczy) - to jeden ze ciekawszych elementów w modelach BMW - w firma w tamtych czasach raczej nie eksperymentowała (teraz niestety to robi - z wiadomym skutkiem)...
jak miałbym to malować pod kolor reszty auta, to lepiej od razu wystawiać na Allegro i zakładać zwykłe zderzaki
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
oczywiscie ze zadnych zmian stylistycznych badz wizualnych niebedzie (tak opuscila fabryke i tak zostanie)jedyne co bym usunal do te tandetne jak na owe czasy elementy drewno podobne(wtedy to pewnie byla oznaka luksusu)tylko z tego co widze to sa przyklejone na klej(nie tasma 2-u stronna)i pozostanie mi oklejenie folia badz malowanko doradzcie ????
nie zmieniaj koloru tych progow...jest bardzo dobrze i wszystko pasuje na Twoim miejscu zmienilbym tylko kierownice i nic wiecej Gratuluje i zapraszam do oceny mojej Beemy;)
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-06-14, 15:42
zietas napisa³/a:
jedyne co bym usunal do te tandetne jak na owe czasy elementy drewno podobne(wtedy to pewnie byla oznaka luksusu)tylko z tego co widze to sa przyklejone na klej(nie tasma 2-u stronna)i pozostanie mi oklejenie folia badz malowanko doradzcie ????
zietas ale te listwy mimo, że takie badziewne są drewniane...
nic bym nie kombinował z foliami czy malowaniem -wtedy dopiero będzie wiocha
lepiej porozglądaj się po nowszych rocznikach serii e34, tam był większy wybór tych okładzin - i niektóre wyglądają tak jak w nowszych autach (jakieś takie popiele a'la granit czy coś w tym stylu - nawet teraz na Zlocie w Żywcu oglądałem 525 z czymś takim, ale nie mam zdjęć)... a i tak najlepszy środek ma KUKI - pooglądaj Jego galerie, daje do myślenia...
�ukasz tych felg już nie ma na tym aucie -a pozatym to najfajniejsze fele do e34...
SajGon na 99% jestem w Rzemieniu.
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
niestety w Rzemieniu nie ale w TORUNIU napewno pozatym szykuje sie trasa emka kole1000km wiec trza zacisnac pasa(wakacje)poza granice kraju,wkrotce wizyta u dealera bmw POSLUSZNY w Bydgoszczy a tam troche kroja ale autko trzeba sprawdzic zeby sspac spokojnie
to co masz naklejone to jest imitacja drewna z syfmarketu niestety , tez dziwnym wydaje mi sie w ze gora deski jest czarna a reszta tapicerki jest szara , w E34 jeszcze sie niespotkałem zawsze deska była w kolorze tapicerki w twoim wypadku powinna byc szara, a tak pozatym to gratuluje zakupu jakby niebyło kultowego modelu
_________________ BY�O 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen
tez dziwnym wydaje mi sie w ze gora deski jest czarna a reszta tapicerki jest szara , w E34 jeszcze sie niespotkałem zawsze deska była w kolorze tapicerki w twoim wypadku powinna byc szara
czyli gora deski tez powinna byc szara? wlasnie nie. ma tak jak powinno byc. gora deski czarna a dol w kolorze tapicerki. u mnie gora jest czarna a dol jest w kolorze tapicerki czyli bezowy.
czyli gora deski tez powinna byc szara? wlasnie nie. ma tak jak powinno byc. gora deski czarna a dol w kolorze tapicerki. u mnie gora jest czarna a dol jest w kolorze tapicerki czyli bezowy.
zaczely sie pierwsze usterki ,poprzedni wlasciciel faktycznie nic nierobil w tym wozie przez 10tys jak go mial,poszlo ladowanie na szczescie tylko szczotki w alternatorze,pasek klinowy doslownie strzepy,filtr pylowy+odgrzybianko klimy,akumulator suche cele(moze cos z niego bedzie)naprawa zaworu wdmuchu powietrza,pukanie w lewym zaw. przod(obawiam sie ze to lozysko kolumny amortyzatora)no ale nie wszystko naraz.AHA CZY KTOS WIE JAK DZIALA DOKLANIE UKLAD EDC,ten przelacznik od tego nie jest podswietlany i niewiem czy faktycznie dziala POZDRO
piękne autko tylko gratulować
a zastanawia mnie to czemu m5 były jak na swoją cenę tak "słabo" wyposażane, no może słabo to nie ale 535i mają częściej więcej w wyposażeniu nie mówiąc o 540
nie zmienia to faktu że autko jest meeeeeega
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach