Maciek takie końcówki co ty przedstawiłeś to są ochydne i bardzo smiesznie twoja betka by wyglądała zostaw ten wydech który jest
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
to co Ci napisał Sajgon, to będzie najlepsze rozwiązanie - te końcówki z allegro zalatują troche kiszką - najlepsze będą zwykłe (a jednocześnie nadzwyczajne) końówki z kwasóweczki o odpowiedniej średnicy
I tu panie kolego Masz wielką i słuszną racje Ja to widziałem na żywo jak ta końcówka wygląda i cała reszra czyli ta piękna bawarka Moim zdaniem ta koćówka pasuje tam idealnie W pełni cie popieram
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
I tu panie kolego Masz wielką i słuszną racje Ja to widziałem na żywo jak ta końcówka wygląda i cała reszra czyli ta piękna bawarka Moim zdaniem ta koćówka pasuje tam idealnie W pełni cie popieram
dzieki ja chcialem jakis wielki wybuch po to zeby wygladala ostro i nie zmieniam... wg mnie jest dobra i pasuje kazdy ma inny gust
Prezentuje się fajnie, felażki
wydech tak jak koledzy pisali za bardzo nie pasuje
Wrzuć jeszcze jakieś fotki wnętrza
Ogólnie fajna maszynka
sie ma
hej,
auto bardzo ladne, kiedys moze sobie kupie takiego "dupowoza" ale jeszcze nie teraz....
co do koncowek to poszukaj jakiejs podwojnej ale o nie za duzej srednicy, komin to moze miec Batory ale nie BMW...
pozdro...
aaa i byli tu juz tacy (min. ja), ktorzy mowili, ze nic nie beda tuningowac....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
bunia pierwsza klasa..kiedys chcialbym byc posiadaczem takiej,ale to jak juz bedzie rodzinka.
silnik robi wrazenie i ten koloroek nie czarna ale tez sliczna..
pozdrawiam..
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
ooo ludzie... ale nieszczescie 2 dni temu jechalem i na 2 pasach byl korek prawy byl wolny wiec zlecialem na prawy dalem SPORT i nagle cos strzelilo...sprawdzilem i byly to tylko paski klinowe...na nastepny dzien podjechalem do mechanika zeby sprawdzil czy oprocz tego wszystko wporzadku bo przeciez za kilka dni na zlot i tu problem...kolo pasowe sie rozwulkanizowalo...taka czesc mozna tylko w serwisie dostac...dzwonilem nie majÄ…...na cetrali tez nie majÄ…...musza dopiero sprowadzac z niemiec i to zajmie 5 dni roboczych... wiec nie wiadomo tez czy pojade na zlot swoja Bunia o kosztach juz nie wspomne tego wszystkiego...kolo pasowe, paski klinowe i jeszcze tam jakies bajery trzeba dokupic zeby bylo wszystko dobrze... ehh
[ Dodano: 2007-06-24, 20:01 ]
dobra tak jak chcieliscie wklejam fotki z wnetrza auta dzisiaj robione w Rzemieniu
nie no wnętrze mega jasne wnętrza mi się zawsze podobały, mimo to u siebie w e34 robię najczarniejsze jakie się da
a te roletki.......... wypas maćku wypasik
Jak się jeździ z jasną deską rozdzielczą (chodzi
mi o odbicia w przedniej szybie)?
dobrze jasna deska jest dobra bo odbija slonce w przeciwienstwie do ciemnego co przyciaga...
nie ma zadnych odbic przynajmniej nie zwrocilem na to uwagi
wez nigdy jej nie zagazuje to jest moja Perelka i bedzie jezdzic na szlachetnym paliwie
moj kolega ma e39 540i zagazowal i odrazu glowica do wymiany i jeszcze tam mu sie psuly rozne rzeczy i mowil ze nie ma odrazu takiej reakcji tylko jak wcisnie to dopiero po chwili rusza...tak sie ociaga po prostu
silniki BMW nie sa przystosowane do gazu
wez nigdy jej nie zagazuje to jest moja Perelka i bedzie jezdzic na szlachetnym paliwie
moj kolega ma e39 540i zagazowal i odrazu glowica do wymiany i jeszcze tam mu sie psuly rozne rzeczy i mowil ze nie ma odrazu takiej reakcji tylko jak wcisnie to dopiero po chwili rusza...tak sie ociaga po prostu
silniki BMW nie sa przystosowane do gazu
Myślę ze Shell V-power lejesz tylko jak perełka
Ostatnio zmieniony przez Rafaellllo 2007-07-12, 01:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach