Piękny wozik...felga piękna...polskie drogi są w fatalnym stanie ale da się rade jezdzić na 18 (sam jezdziłem na 16 a teraz na 18 śmigam i nie czuje różnicy )
Muszę ci pwiedziec rze jestes prze odwazny że jezdzisz po krakowie na 18 ja bym sie bał o felgi Ale pełny szacunek dla ciebie betka tez suuperr chcialbym ją zobaczyc na żywo mam nadzieje że sie spotkamy gdzieś na mieście
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
tak tylko kto powiedzial że jak german to musi byc borbet, azev, rs niemcy kombinują z różnymi markami i typami felg a na tym forum zauważyłem że jest tak:
-polerowane ranty czarny środek
-polerowane w całości
-polerowany rant srebrny środek
-itp (niedługo bedziecie malowac w ciapki żeby wyróżnic się z tłumu borbet-ów azev-ów)
a prościej chyba urozmaicic wzory felg- jest tego naprawdę dużo (przykład powyżej)
tak,tak i pewnie bedziemy przemalowywac nasze czarne beemki bo takich jest za duzo np. na /w ciapki i zdejmowac mtechnika bo pewnie tego tez juz za duzo jezdzi
wtedy bedziemy napewno urozmaiceni .
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
pojazd z Krosna przyznam, że na 18 grubo wygląda, w ogóle słyszałem na mieście, że nowy właściciel(czyli ty) mocno działa przy autku-jak widze to prawda, działaj kolego bo idziesz w dobrą strone
Jak wczesniej zauwazyl mlody autko zostalem zmuszony sprzedac
Tak jak i wasze beje i moja jest oczkiem w glowie, przykro mi sie z nia rozstawac, bo bardzo przywiazuje sie do rzeczy, ale coz - proza zycia
Cena moze wydawac sie na pierwszy rzut oka zaporowa, ale jesli tylko wziac pod uwage ze kola, ktore sa na aucie katalogowo warte sa przeszlo 7000 zl to od razu widac ze to okazja.
Nie mowiac juz o pakiecie hartge, lampach, kuble, kierze, zawieszeniu, hamulcach........
Wychodzi ze beje z przebiegiem 113 tys w oryginalnym lakierze dostaje sie za darmo!
Chetnie oddam w dobre rece kogos z klubu!
Jesli ktos szuka dobrego e30 325i - prawie H26 to polecam.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach