[ Dodano: 2007-07-01, 12:59 ]
Hmm zmiany :P brewki poszly juz out oryginal przedni zderzak Sorki za foty ale w aparacie byla ustawiona jakas funkcjia i rozmazane sa ale ostatnia dobra:)
Zderzaczek po drugim podkladowaniu
Powoli przygotowujemy przod do malowania
Obklejanie przed malowaniem
I malowanko
I Wstawiam maglownice i moscik
[ Dodano: 2007-06-23, 19:36 ]
Jeszcze listwy powkladac i nerki pomalowac
Szybki po przyciemnieniu
A TERAZ mam pytanie i niech kazdy sie wypowie :
opcjia 1: kupic pod przedni zderzak oryginalna dokladke m-technic
opcjia 2 : kupic taka dokaldke http://moto.allegro.pl/it...d_zderzak_.html
opcjia 3 : http://moto.allegro.pl/it..._m_technik.html
TAK ONA NA AUCIE WYGLADA
DODAM ZE TA DOKLADKA BEDZIE POMALOWANA NA CZARNY MAT a moze macie inne propozycjie ??
i Drugie pytanie nerki :
nerki lepiej obwodke walnac w czarny polysk a srodek w mat czy kupic cos takiego ? http://moto.allegro.pl/it...osc_okazja.html czy taka kupic tylko ze cala pomalowana w czarny mat???
Ostatnio zmieniony przez boss881123 2007-07-01, 14:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Decyzja podjeta nerka czarny mat i listwy boczne tez i dokladka numer 2 ale czy ona bedzie pasowac bez problemu do mojego zderzaka??? Widzialem na niemieckih stronkach takie podobne oryginaly ale pewnie duzo kosztuja wie ktos cos moze na ten temat???
lucas malowalem ale klamki beda czarne i listwy i dokladki tez zderzaka
To spoko że doszedłeś do takiego wniosku... Tak będzie najładniej...
Tak trzymaj
:)STARAM SIE
[ Dodano: 2007-07-07, 19:56 ]
Maly przedsmak tego co bedzie
[ Dodano: 2007-07-18, 20:45 ]
Kilka swierzutkich fotek Opini krytycznych nie przyjmuje Przepraszam ze auto nie umyte
[URL=www.fotosik.pl]
Niedlugo jakas trzeba bedzie sesyjke walnac
Ostatnio zmieniony przez boss881123 2007-07-18, 21:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
�adnie tylko lampy masz jakoś nisko i przerwa się robi między nimi a maską poza tym fajnie wygląda. Dokup jeszcze wloty na tarcze hamulcowe do zderzaka i dokładkę oraz zderzak tylny m pakiet bo tego brakuje.
Popraw również halogen od strony kierowcy.
Pozdrawiam
Lampy teraz siedza byle jak aby siedzialy bo raczej na dniach beda nowe i wtedy tamte ładnie spasuje jak i przedni zderzak mowa glownie o halogenie i lewej stronie bo jest wieksza szpara aha tylnie zderzak M-technic zawita napewno
szefie, ogolnie ladne autko. biale wiec ladne ( tak samo jak czarne ). nie lezy mi ta blenda oraz lusterka. zaloz jakies konkret alusy i fura prawdopodbnie bedzie powalac na kolana.
Alusy beda oczywiscie jakies z rantem komplet na zewnatrz m-technic tez bedzie komplet caly czas poszukuje funduszy:)
casus maximus napisa³/a:
szefie, ogolnie ladne autko. biale wiec ladne ( tak samo jak czarne ). nie lezy mi ta blenda oraz lusterka. zaloz jakies konkret alusy i fura prawdopodbnie bedzie powalac na kolana.
Bedzie powalac jak cala pomaluje jeszcze raz w alpine weiiss2
W takim razie czekamy na dokończenie.
Zdradź jakie lampy i kierunki planujesz włożyć na przód?
Wiem,że wybrzydzam ale na tyle zdecydowanie lepiej wyglądały by orginalne lampy biało czerwone.
Generalnie dążył bym do orginalnego wyglądu m-pakiet/M3 w super stanie.
Kolor jest biały i będzie to świetnie wyglądać
Felgi miałeś ładne więc jak dla mnie mogły by zostać.
Co do brewek ja jakoś nie mogę się przekonać do ich zdjęcia.
Wiele osób mówi,że bez jest lepiej jednak w niemcowni większość E36 jednak je ma.
Poza tym jak planujesz lampy z ringami breki ładnie przysłaniają górę oczka.
Pozdrawiam i powodzenia w przeróbkach.
Ja bym się rozejrzał jeszcze za zóltymi halogenami
ja caly czas ich szukam
Plany hmm lampy przod in pro <chyba> przednia dokladka od m3 i tylni zderzak m-technic i pomalowac cala i oczywiscie alusy To narazie na zewnatrz tyle
Wnetrze od m3 siedzenia ,podsufitka i obicie czerwona skora <oczywiscie siedzen> i caraudio porzadne to narazie tyle w planach pozniej moze swapik ?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach