lesiek nie cuduj, jakbyś miał sie chwalić samochodem rodziców to nie byłbyś na tym forum bo BMW nie mają
jak chłopak chce pokazać auto to niech pokaże skoro jest fanem marki i ma w domu takie coś.
dla mnie nie ma to znaczenia.
jakbym nie miał swojego i miał 17 lat to bym się też pochwalił ojca autem i napisał że to taty fura
skoro chłopak ma je dostać to moze je traktować jako swoje i może się nim już chwalić skoro będzie tu na forum chciał zostać jezcze jakiś czas
wg mnie tak samo mozna traktować tych którzy w podpisie mają auta które mieli kiedyś albo tych którzy wpisują auta chłopaka albo dziewczyny, względnie męża żony, znam parę takich osób zastanówcie się czy Wy nie znacie i potem się czepiajta chłopaka
zdrowia
lesiek nie cuduj, jakbyś miał sie chwalić samochodem rodziców to nie byłbyś na tym forum bo BMW nie mają
jak chłopak chce pokazać auto to niech pokaże skoro jest fanem marki i ma w domu takie coś.
dla mnie nie ma to znaczenia.
jakbym nie miał swojego i miał 17 lat to bym się też pochwalił ojca autem i napisał że to taty fura
skoro chłopak ma je dostać to moze je traktować jako swoje i może się nim już chwalić skoro będzie tu na forum chciał zostać jezcze jakiś czas
wg mnie tak samo mozna traktować tych którzy w podpisie mają auta które mieli kiedyś albo tych którzy wpisują auta chłopaka albo dziewczyny, względnie męża żony, znam parę takich osób zastanówcie się czy Wy nie znacie i potem się czepiajta chłopaka
zdrowia
A jeśli chodzi o najszybsze M50 to chodziło mi raczej o E34, bo z E36 2.5i sie jeszcze nie mierzyłem, ale myślę ze wcale nie byłoby źle
Cytat:
Ale chce mieć tez trochę welur bo w E32 miałem skórę
Cytat:
Myślę jeszcze właśnie nad tą ciemną podsufitką bo jak ją zamontuje to do czego będą mi pasować te fotele
Kto to chce wszystko zrobic Ty, czy moze ojciec
Nie no, bez jaj, tak sie chyba mowi o swoim samochodzie.
Troche przesadzilem, ale gosc mogl napisac na poczadku ze to auto rodzicow
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios
brain69 - usuniÄ™ty [Usuniêty]
Wys³any: 2007-07-09, 19:41
lesiek a co Ciebie to interesuje kto jeździ autem i czyje ono jest
tak dla Twojej informacji to maćka ziben jest na mnie rejestrowany i na mnie kupiony, a zobacz co Piotrek ma za auto i zapytaj go czy jego, a potem się do niego przyczep
lesiek odpuść sobie bo robisz wojnę nie wiadomo o co
Troche kicha ta E34, ale cywilna - wybaczam Nie rob jaj z czarnymi kierunkami i wymyj to. Pelen oryginal jest lepszy. Co do nerki to w chromie ladniejsza. BH zostaw.
To co, mam sie pochwalic ojca E32 750i sprzed 19 lat
Nie no, bez jaj, tak sie chyba mowi o swoim samochodzie.
Troche przesadzilem, ale gosc mogl napisac na poczadku ze to auto rodzicow
Ja to chce i to będzie zrobione, bo co mi sie wymyśli to będzie zrobione przy aucie dlatego traktuje je jak swoje, chciałbyś mieć tak u siebie co??
Myślisz ze Xenony, Black hella,dyfer i inne duperele to tata sobie wymyślił??
I moje następne plany tez zostaną wykonane dla twojego info.
Konrad napisa³/a:
Hehe tutaj DAREX ma 17 lat na bmw-sport można wyczytać, że ma 15.
Kolego kiedy to było w tedy sie tak złożyło ze miałem 15 ale za 3 czy 4 tygodnie miałem 16 więc im napisałem 15 żeby sie nie rzucali ze kłamie A w tym roku wychodzi mi 17
Ostatnio zmieniony przez DAREX 2007-07-09, 22:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
A kolego było to w 2007 roku, w styczniu miałeś 15 a w lipcu już 17. Zresztą miej tych lat ile chcesz, co mnie to obchodzi. Mi tam nie przeszkadza, że jesteś młodszy.
Dobra kończę offtopic, w końcu to temat o beemce Twojego ojca.
A kolego było to w 2007 roku, w styczniu miałeś 15 a w lipcu już 17. Zresztą miej tych lat ile chcesz, co mnie to obchodzi. Mi tam nie przeszkadza, że jesteś młodszy.
Dobra kończę offtopic, w końcu to temat o beemce Twojego ojca.
Nie bo źle mówisz kolego
W styczniu zeszłego roku miałem 15(jak powstało BMW-SPORT to wtedy miałem 15), w styczniu tego roku miałem 16, ale rocznikowo 17 i nadal tak jest Jestem z 1990
Dobra teraz już wszystko wyjaśniłem wiec koniec OT
Ostatnio zmieniony przez DAREX 2007-07-09, 22:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ok, odpuszczam. Betka fajna, jak juz wczesnij wspomnialem
DAREX ja nie musze grzebac przy aucie swoich rodzicow, mam swojego maluszka
Co prawda jest to moj którs z koleji maluszek, ale i tak jest fajny
No i plus dla Ciebie ze jestes z tego roku co ja
Pozdrawiam
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Supcio, ja tez jestem z tego roku i buziaki 4 all pokazcie foty to wam skomentuje 10 za 10, licze na rewanzyk 10000000000000000% rewanzyk! I tesh was koffam!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach