Korzuch daj na Pw ile od elementu u was biora za malowanie.Ciekaw jestem jaka róznica ze stolicą,
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
bunia super widzialem na zlocie
felga niesamowity kozak
super bardzo mi sie podoba tylko szkoda ze sedan...
gdyby to bylo coupe to by byla mega extra super niesamowity kozak
pozdro
ringi zasilane pojedyncza zarówką H6W na każdy ring jedna żarówka wszystko pasuje na stare kostki nic nietrzeba przerabiac ani zmieniac silniczki elektryczne pasują od starych lamp mam teraz inne kierunki bo jeden zgubiłem jak wracałem z legionowa więc zakupiłem dymione ciemne firmy TYC i ładnie sie komponują z budą w tym miejscu chciałem podziękowac Małemu , Kamilowi , i Gasprowi za konsultacje i zawracanie głowy została jeszcze tapicerka do srodka i auto jedzie na garaz i biore sie za następne
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2007-07-10, 10:07, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
No Kermit , lampa przednia wypas nawet, kierunki wypas, rejestracja z imieniem (mimo ze podroba) TOTALNE SZAMBO poza tym felgi gleby itp grypserskie gadzety jak najb wpozo , wiesz ze je lubie
Korzuch tak bardzo kocha partie rządzącą oraz Leszka z Jarkiem,że postanowił kupic sobie taki samochód jakim oni śmigają Poza tym ogolił klatę i wstąpił do BOR-u
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach