ja miałem okazje przejechać się już jakiś czas temu M3 która jest odbudowywana i doprowadzana do ideału już od ok 6 lat. Wrażenia są niesamowite. W ogóle jechać wozem jakiego nie spotkasz gdzie indziej, wkręcanie się silnika i skrzynia z jedynką do tyłu powodują szybsze bicie serca i przy okazji lekki stres żeby tego wozu nie uszkodzić a raczej żeby ktoś w niego nie wjechał. To jest żółte M3 jedno z tych o którym pisał piotrek528
takÄ… mam pamiÄ…tke z tego dnia
poza tym widzieliśmy z Wiechue30 na mieście kilka dni temu piękne czerwone M3, jechał starszy gość i tablice były na 99% Krakowskie więc może pojawiła się jakaś nowa emka w Krakowie
to i ja siÄ™ dopisze
u mnie na wsi - Zacisze/Targówek - są 2x M3
- czerwona WJ xxxxx - szeroka lampa i R6 pod maskÄ…
- czarna cabrio oryginał S14 LPG na borbetach WZD 007Y jeździ nią taka blondynka bo co piątek mijam ją w korku skuterem
_________________ Pozdr. �ukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-09-29, 23:09
Yakuzatti napisa³/a:
pierwsze brzydkie E30 M3 jakie widziałem...
to kwestia gustu, ale to prawdopodobnie najlpepsze M3 jakie jest w kraju... przeczytaj dokładnie cały ten post, który dał Pietrek, a potem poczytaj forum streetracing sprzed 2-3lat, jakie tam były "jazdy" związane z tym autem(albo raczej tym malowaniem)...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Bo lakier sie nie świeci ? Nie ma szniceróf 19 cali i innych bling blingowych diwajsów ?
Cytat:
przeczytaj dokładnie cały ten post, który dał Pietrek, a potem poczytaj forum streetracing sprzed 2-3lat, jakie tam były "jazdy" związane z tym autem(albo raczej tym malowaniem)...
No właśnie
Coprawda inny ideał M3 mam w głowie ale ta mi się podoba... Nie wiem jak M3 może być beee , nie rozumiem tego, tymbradziej jeśli ma taką historie za sobą.
jest piekne ! w srodku jakis bajerow od siebie dodal .... kolor troche kontrowersyjny ... ale stan widac ze jest idealny ! patrzcie jak to wyglada pod maska ... poezja
Bo lakier sie nie świeci ? Nie ma szniceróf 19 cali i innych bling blingowych diwajsów ?
Albo oryginalny klasyk, albo sznaucery 19` i inne klimatowe bling blingowe diwajsy z pełną polerką. No ale nie jakiś pochrzaniony żółty z allegrowymi felgami, dwoma różnymi kubłami. I na dodatek pasy ///M na lakierze w nowym stylu. Jak pierwszy właściciel nie miał gustu to trzeba poprawić.
Szacunek, że stan jest idealny i ma klimatowe halogeny rally.
Przeciesz sa takie same tylko na pasarzeze jest fotelik dla dziecka
Wys³any: 2007-09-30, 19:20
mnie się podoba, nie każda musi wyglądać jak z fabryki, trochę trzeba pokombinowac żeby dojść do tego co się rzeczywiście chce, auto ma się przedewszystkim podobać właścicielowi i jemu ma dawac satysfakcję, wydaje mi się że nie ma się co burzyć że ktoś ma felgi z allegro, może akurat takie mu się podobają,
Jeśli chodzi o tą cabrio była niedawno na sprzedaż na alegro pojechałem ją oglądnąć , panowie to nie M3 CABRIO to polski szczep.
Kolega nie dawno kupił M3 E30 LALKA w każdy calu.
[ Dodano: 2007-09-30, 21:54 ]
Odwiedzcie strone www.bmwstory.pl TO JEST PRAWDZIWE DOINWESTOWANE M3
Ponoć jest na sprzedaż
Przeczytałem właśnie cały temat, bardzo ciekawy, kilka drinków, ćwierć zeszła Irytują mnie dwie sprawy:
- jak można nie odpalić komuś silnika, bo się zużywa i remont kosztował 20tyś (w dodatku jeżeli ktoś nigdy nie słyszał tego dźwięku
- nie wiedziałem że na forum youngtimer.pl co drugi to debil
- używanie znaczka M3 w seryjnych bmw powinno być bardziej rygorystycznie tępione (herezja)
- używanie znaczka M3 w seryjnych bmw powinno być bardziej rygorystycznie tępione (herezja)
A jak jakiś niemiec kupując e36 z m-pakiecie zażyczył sobie wszystkie listewki drzwiowe i progowe z emblematami "m3" zamiast "M"...? Co pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz. W moim przypadku tak było, nie będę przecież szukał specjalnie drugiego kompletu plastików bo komuś obcemu to przeszkadza i go w oczy kole. Szczególnie, że są to dość kosztowne drobiazgi.
A co do przylepiania znaczków M3 na zwykłe auta zgadzam się z Tobą całkowicie.
A jak jakiś niemiec kupując e36 z m-pakiecie zażyczył sobie wszystkie listewki drzwiowe i progowe z emblematami "m3" zamiast "M"...? Co pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz. W moim przypadku tak było, nie będę przecież szukał specjalnie drugiego kompletu plastików bo komuś obcemu to przeszkadza i go w oczy kole. Szczególnie, że są to dość kosztowne drobiazgi.
A co do przylepiania znaczków M3 na zwykłe auta zgadzam się z Tobą całkowicie.
Znaczki w listwach w E36 mozesz wydlubac i kupic z logo "M technic" z tym problemu nie ma wystarczy przejazdzka do ASO.
Taa, 30 euro za sztukę za sam znaczek. Na progach drzwiowych też mam jeszcze listwy z logo M3 co już jest jakoś dwukrotnie droższe. Szczerze powiedziawszy nie mam najmniejszej ochoty tego rozbierać i szukać zwykłych.
... ukazała się dziś..... i dziś ktoś ja już kupił
dzwonie do gościa zapytać o cenę i co i jak bo mam blisko i myślę se że sobie lukne na to cudo, a tu zonk.... auto już sprzedane za 65 tyś !!!!
W jednym z podwarszawskich warsztatów stoją dwie e30 M3 i czekają na remont, obie podobno na chodzie , jedna dostała strzała w tył. Stoją pomiędzy swoimi braćmi w stanie rozkładu. Zdjęcia szpiegowskie zrobił mój kumpel.
mozesz podac adres tych e30tek ?
_________________ Lotus Exige 420KM/800kg
BMW E36 318is 180KM/190Nm
Ostatnio zmieniony przez buni 2007-10-03, 22:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
to i ja siÄ™ dopisze
u mnie na wsi - Zacisze/Targówek - są 2x M3
- czerwona WJ xxxxx - szeroka lampa i R6 pod maskÄ…
- czarna cabrio oryginał S14 LPG na borbetach WZD 007Y jeździ nią taka blondynka bo co piątek mijam ją w korku skuterem
czerwona jest na allegro ....
a czarna cabrio jeździ jedna po wawie i jest tam m20 po za tym jest do sprzedania...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach