BEEMKA - KLUB Strona G³ówna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
[E36] Mack` ->> 318i -> 328i
Autor Wiadomo¶æ
Adi 
urzędas

Do³±czy³: 30 Sie 2005
Sk±d: Hindenburg OS
Wys³any: 2007-07-29, 22:05   

Fajnie się oponka z tyłu chowa ale z przodu jeszcze ciut brakuje :wink:
Plany poukładane w kolejności realizacji? Jeśli tak to najpierw silnik tak jak mi radzą :) :wink:

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

Mack` 
Rumcajs

Do³±czy³: 16 Lis 2006
Sk±d: Kielce
Wys³any: 2007-07-29, 22:55   

Mi też to rozsądek podpowiada tyle ze przy nadkolach mam nieźle wszamane :/ i muszę blachę podreperować bo coś Helmut nie dbał i przyrdzewialo i wrąbało mi troszki blachy. Silnik poczeka :) 2.5L :papa: kolejność będzie taka jak w poprzednim poście.

LUCAS_M3 
Miłośnik znaczka///M

Do³±czy³: 04 Sty 2007
Sk±d: Lublin
Wys³any: 2007-07-30, 13:24   

Ja to bym pierwszo wsadził silnik 2,5 naprawiał zawieszenie i na końcu pomalował auto i strzelił konkretną polerke. W takiej kolejności bo w odwrotnej to możesz np. przy wkładaniu silnika troche zniszczyć lakier :)
Moja była [/b] :arrow: http://forum.beemka-klub....p=245128#245128

I aktualna [/b] :arrow: http://beemka-klub.pl/for...hlight=lucas_m3

maciekab 

Do³±czy³: 11 Maj 2007
Sk±d: Kraków
Wys³any: 2007-07-30, 16:20   

ciekawa Bunia :D tylne lampy jak pisali wyzej out no i silniczek troszeczke za maly... :roll:

Mack` 
Rumcajs

Wys³any: 2007-08-15, 19:50   

mam silnik od e34..... z 525 czyli ....2,5Literka ..... sporo roboty przy swapie przynajmij kazdy tak mowi .... choć teraz pomalutku choruje na e34...... 525 24v tak max 93 r
:papa:
Ostatnio zmieniony przez Mack` 2008-04-28, 09:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

RoboCop 
Morder...ator

Do³±czy³: 12 Maj 2005
Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-08-25, 19:33   

Mack' co wyszło z planów :wink:
nic dziwnego, że nie kojarzyłem Twojego auta jak Tobie nic się nie chce pochwalić :)

Mack` 
Rumcajs

Wys³any: 2008-08-25, 19:57   

Więc tak minął już jaki czas.
Stage z silnikiem zrealizowany.Cieszący mnie co więcej anglielską Klime klimatronika wrzuciłem do padliny.
W 6 chłopa wrzucalismy silnikczek M52B28 u mnie w garażu no i wielkie podziękowania chlopaką z BMW Klub Kielce.
Przez pół roku jeździłem na zawieszeniu z angolka ale za bardzo mi przeszkadzało wysoko stojące auto wiec lekko zglebiłem nie duzym kosztem.Jeszcze mi zostały przednie amorki do wymiany bo juz umarły.
Powiem tak to jest odkąd żyje moja najlepsza inwestycja.W życiu warszawy nie inwestował bym tak w kobiete i nie zamierzam. Krew mnie zalewa. okolo 5 bab było w przeciagu 2 lat i sie zbyło a BMW nadal mam. Czasem mam ochote kamieniami za kobietami rzucac phi ....... Z graniem to jakieś w pudlo bym wsadził do bagażnika hehe konkret mieć :) oczywiście az tak bardzo nie przeginajac z kosztem.
Do zamontowani jeszcze spryskiwacze na xenony choć policja sie nigdy nie przyczepiała o to.
W aucie oprócz zmiany na panel klimatronika póki co nic sie nie zmienilo jest ok.
Jak sie uporam z przednim zawieszeniem zabiore sie za nagłośnienie, potem może jakieś fotele bo w koncu te od e36 sa niewygodne... to takie moje zdanie.

Sesja zdjęciowa będzie robiona na początku września w paru ładnych Kieleckich miejscach.
A póki co trzeba sie zadowolić 2 zdjęciami które udało mi się znaleźć

Bliski kontakt 3 stopnia opon tylnich na Wyrazowie i zarazem mały test 2.8L

A tu tak moj kolega z Klubu opisał historie z moim autem.

A prezesa "kobieta" przeszła metamorfoze :) najpierw została oddana do kardiologa, który jej wymienił serce na większe , mocniejsze, aby mogło szybciej tłoczyć krew w żyłach sobie i jemu podczas niekontrolowanych przejażdżek po kieleckich skrzyżowaniach ( czyt. jazda bokiem na krawędzi życia i śmierci na ul. krakowskiej w CK.)(opony zawiodly). Teraz została oddana na badania lekarskie, żeby zdiagnozować wszyskie jej dolegliwości i rozpocząć leczenie pod okiem lekarza- specjalisty-mechanika Juniorka :) . Następnie zostanie oddana najlepszemu specjaliście od face liftingu w Polsce i na świecie który podciągnie biedaczke na wyglądzie i uczyni z niej gwiazde Bollywoodu :) I tak z czasem po wielu znojach i ciężkiej pracy zamieni się z brzydkiego kaczątka w piękną bestie :)

Puenta: samochód nigdy Cię nie zdradzi, nie zrani, złego słowa nie powie, słucha się i oddany jest po ostatnią krople oleju

Ps. Zdjęcia Angola i swapowania wrzuce jak tylko moja lapeta bedzę juz mieć dostep do neta.

CDN :papa:
:papa:

[ Dodano: 2008-08-25, 19:03 ]
Plan na przyszły rok jak by się udał to by było ok
BMW e39 530d kombi.
Pozdro

[ Dodano: 2008-08-27, 11:28 ]
Pare fotek ze swapy
dawca organów

w moim silnika wyrzóciłem

serducho na miejscu

drobne poprawki i montaż takich tak pierdół

RoboCop 
Morder...ator

Do³±czy³: 12 Maj 2005
Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-08-30, 12:11   

z tymi opisami daliście czadu - poeci jacyś czy co? :)

hary74 
Poszukaj zanim napiszesz !!!
boczkiem boczkiem

Do³±czy³: 21 Wrz 2008
Sk±d: JÄ™drzejów
Wys³any: 2008-09-22, 17:42   

autko sympatyczne noi ten silnik heh jeszcze bardziej sympatyczny
pozdrawiam

Mack` 
Rumcajs

Wys³any: 2008-09-22, 17:53   

Siemka Hary dzięki :P Zaraz do Ciebie bede jechać :) wiec i 2 pociski sobie staną obok siebie :P . :papa: sie foty zrobi:P pfff pogoda nie Ciekawea ale spox :papa:

Oto moja niunia chwilow 1 fota :P pogoda szit wiec sesji nie robi jeszcze.

Ostatnio zmieniony przez Mack` 2008-09-24, 22:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wanat 

Do³±czy³: 21 Lut 2007
Sk±d: CK
Wys³any: 2008-09-24, 23:08   

No Macku, w końcu plan wykonany. m52 siedzi i jedzie, teraz tylko musisz chłopie podkręcić ten silniczek, jakiś wydeszek, dolocik, chipa czy tam co iii jedziesz.

Facchetti 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Do³±czy³: 08 Lut 2008
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-09-27, 15:57   

Moge ci nagrac typa w warszawie ktory przygotowuje auto do rajdow, za 20 tys zl moze ci go zmodyfikowac do 60-70 % przyrost mocy.

Mack` 
Rumcajs

Wys³any: 2008-09-29, 09:58   

:P Facchetti, spox :) moje mody w kabinie się ograniczą do zmiany Kolektora dolotowego i Baranów sądzę, że w zmianę dawki paliwa nie będę się bawił nawet się nie orientowałem jakie są koszta ecumastera zabawy dawkowania. Choruje troszki na jakiś fotel dla samego pierowcy ala Vader czy coś wygodnego Beemkowego, ale ceny są :D drogie.czemu tak drogo :D :) pff :) . Na tą zimę muszę w końcu w gumowe dywaniki zainwestować, bo lipa :P . No i może jakieś radio się pojawi, ale wątpie. :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :cry:

[ Dodano: 2008-10-04, 21:45 ]

musze jeszcze oslone zalożyć przy scianie grodziowej i zakupic air box czy cos w tym stylu.

[ Dodano: 2008-11-26, 18:22 ]

[ Dodano: 2009-01-25, 11:38 ]

[ Dodano: 2009-04-17, 06:33 ]
Mi się podoba co jest najważniejsze :) . Kolega się karnął moim złomem to powiem wam, że bardzo ładnie wyglądają na e36 :) . Co prawda nie ma żadnego przejścia z budy do tych alusów, ale spox. Wczoraj mi przyszły ala M3 lusterka nawet okey.Na parę dni zamontuje to zdecyduje czy mieć je czy wrócić do standardowych.
Jak coś to nie ma problemu, aby mi maznął je znów na srebrno. Póki co zostaje na takich 2 kolorowych heh. Kolega z klubu :P co w wulkanizacji pracuje :D banan na twarzy :D i śpiewał "Polska biało czerwoni :D "

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Do³±czy³: 19 Mar 2004
Sk±d: Krakow/Tbg
Wys³any: 2009-04-17, 10:46   

sory ale mi sie nie podoba :P

Kosa 

Do³±czy³: 01 Mar 2005
Sk±d: DDZ
Wys³any: 2009-04-17, 10:52   

tyle pracy włożyłeś żeby auto jeździło , a takie gówno zakładasz

Mlody 
%-)

Do³±czy³: 08 Lis 2006
Sk±d: Starachowice
Wys³any: 2009-04-17, 10:59   

Śmiesznie to wygląda :roll: Na srebrnych wyglądała lepiej :wink:

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wys³any: 2009-04-17, 11:26   

zaciapaj to na czarno po calosci !

Mack` 
Rumcajs

Wys³any: 2009-04-17, 11:59   

Na czarno raczej nie, bo mi się bandyta zrobi z auta. Pewnie wrócę do srebrnego za jakiś czas. Są gusta i guściki. Innowacyjne po całej linii. :maruda: :maruda: :maruda: :maruda:

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wys³any: 2009-04-17, 12:03   

az za bardzo innowacyjne :] srebrna byla by na miejscu ... a wogole to wez ta felge zmien bo brzydka jest :P

Mack` 
Rumcajs

Wys³any: 2009-04-17, 12:10   

Nie stać mnie na zmianę.Nie pracuje w Krakowie tylko w Kielcach.Rewelacji nie ma.
Spokojna rozczochrana i się wróci do kolorku tego co był. ;-)

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wys³any: 2009-04-17, 12:21   

buahahhaha z praca w krakowie to mnie rozbroiles ! ja to wracam do tarnobrzega bo tu sie przezyc nie da sa takie zarobki ! no ale koniec OT :)

Mack` 
Rumcajs

Wys³any: 2010-05-11, 10:31   

Aktualizacja.
Malowanie alufelg
Fakt alufelgi się najciężej maluje także na głęboką wodę się wrzuciłem heh.
Alufelgi pomalowałem amatorsko i na moje oko tragedii nie ma i jestem zadowolony.Perfekto nie jest ;] bo to był mój pierwszy raz w kontakcie Mack`+kompresor+pistolet+ alufelgi+farba. Mogłem oddać koledze lakiernikowi to by mi sam pomalował, ale jednak sam to zrobiłem i mi pasuje.

Oto fotki.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: