Na żywo robi wrażenie
W Rzemieniu mówiłeś że koła są pionowo i nie ma miejsca na negatyw, jednak jak jechaliśmy paradą to było widać że koła ładnie się składają i negatyw jednak był Może zasługa pasażerów Nie tarło nic wtedy ? Zapomniałem o zapytać na miejscu kiedy gadaliśmy o tworzeniu Black Hella ...
Na zywo wyglada przecudnie od wczoraj nie chce innego auta niz e30 touring. Wrona, ja wroce do Mielca wrzuce fotki, bo mnie mam kabla do aparatu
[ Dodano: 2007-07-30, 12:07 ]
Pierwszy kontakt z Zielonym kombi
Ten samochod mowi: "ALE JESTEM KOZAK" i mówi prawde
Black Hella
A na tym zdieciu e30 krzyczy: Ale mam fajny kolor i mowi prawde
A tu mowi - "nie przystawiej sie na światlach - nie masz szans No moze troche sciemnia
łooooo a kto to taki To dwóch beemkarzy co waska lampa im sie marzy
Zaraz bedzie wiecej
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
LESIEK jakbyś władował tyle kasy w samochód... wróć, zacznijmy od początku- jakbyś miał już bmw no i władowałbyś tyle kasy w autko to też wyglądałoby przecudnie
Piękny touring..Jedyne co mnie drażni to tylko ten przeswit z przodu miedzy błotnikiem a kołem ale wiem że w e30 ciężko jest ją aż tak opuscic aby koło praktycznie stykało sie z błotnikiem bo wtedy już zderzakiem praktycznie by tarła o ziemie.W e36 o tyle jest lepiej że możesz koło schować pod błotnik delikatnie i jeszcze nie ma takiego hardkoru co do zderzaka przedniego i asfaltu.Ale to juz szczegół .Ogólnie autko naprawde bomba a te Brocki to mistrzostwo.Robia niesamowite wrażenie.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach