wszystko spoko tylko felgi pokaż i co mi nie pasuje to np.
Tylne lampy - lepsze są z biało czerwone
dokładka tylnego zderzaka powinna być czarna.
No i ta gałka chyba lepsza byłaby ori M///
a ta to chyba allegro i to jeszcze chyba podświetlana diodami do okoła co
Poza tym jest naprawde ok
Lampy tylne czerwone z białym kierunkiem, blenda tylnej szyby też mi jakoś nie pasuje. Felgi wcześniej czy później będą . WAŻNE ŻE BIA�A
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Tylni zderzak jest zwykły nie z m-pakietu i głupio by wyglądał do połowy czarny tak jest ok do czasu założenia m-pakietowego zderzaka.
Tylne lampy zawsze można przerobić z tych na biało czerwone. (masz przepaloną żarówkę pozycyjną a drugą za mocną)
Poza tym bardzo ładnie. Celuj w orginalny wygląd m3.
W białym kolorze będzie kozak.
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2007-08-08, 19:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
wiem że jest zwykły ale lepiej wygląda jak ta dokładka jest w ori czarnym macie. Tak jak listwy boczne i listwy zderzaków.
Podobna sprawa jest ze zderzakiem M dokładka wywinięta jest w ori czarnym macie, i myślę że ta też lepiej wygląda w ori-ja tak mam i myślę że tak jest prawidłowo. Grunt to dąrzyć do ori.
To teraz tak felgi beda ale pozniej teraz chcem sie wziasc za strone techniczna auta a na felgi musze miec sporo kasy bo chcem cos niespotykanego np: kerschery [chyba dobrze napisałem]
Gałka napewno nie jest podswietlana i nigdy nie bedzie !a oryginalnej nie zaloze bo jest za dluga niestety za ta jeszcze sporo zaplacilem bo jest dobrej firmy
Tylny zderzak dojdzie m-technic i wtedy bedzie dokladka czarna [z przodu tez bedzie czarna dokladka]
Lampy beda bialo czerwone ale to pozniej jak bede malowal cala to zaloze wtedy nowe
ps.Żarowki juz wymienione
Gałka jest ok u mnie jest bardzo podobna orginalna wyleciała z tych samych powodów.
Mam skrócony drążek a orginalna gałka jest z 3-5cm wyższa od takiej.
18` skręcane "szprychowe" z czarnym środkiem i polerowanym rancikiem. Takie do białej będą idealne.
Co do felg czy beda 18 to jeszcze nie wiem narazie jestem przy 17 szerokosci 10 cali na tyl i 9 na przod to napewno ,srodek czarny bedzie napewno ,a rant nie wyobrazam sobie go bez polerki
co do tej buni to jak by była pokazana na forum w naszych śmigełkach to u nas na forum powiedzieli by żeby zdjąć wszystkie naklejki (maska,szyba,progi) i szkoda że nie copas.
Piękne auto i faktycznie nieżle te fele prezentują się z białym kolorem. Ale ja jakoś jestem zwolennikiem felg w srebrnym kolorze mogą troche wpadać w ciemniejszy odcień ale na czarne to chyba bym się ni odważył.
Tak.Ta e 46 ładna ale ja też został bym przy spolerowanych ewentualnie ciemny odcien ale nie całkiem na czarno.E 36 biała jest piękna.Jak ją zobaczyłem na fotach przed opisami pomysłełem tylko jedno musze cię spróbowac namówić na szeroką felge typu kerscher,oz future w rozmiarach 17 przód 8,5 badz 9 i tył 10 badz 10,5 ale widze że nie musze bo wiesz o tym i zajebiscie duży plus za to dla ciebie.Jak dowiedziesz że dotrzymujesz słowa i realizujesz plan bedziesz miał jedną z ładniejszych e 36 w Polsce.Białe mi się zawsze podobały a jak ją walniesz na taki kapeć to mega kozak bedzie.Pamietaj żeby upchnąc takie kółka potrzebujesz pomocy blacharza ale mówie ci warto.To jak ludzie patrza na takie auto zrekompensuje ci wszystkie wydatki i niepowodzenia.Wiem coś o tym bo mam taki zestaw u siebie .Typowo niemiecko.Poszerzone wszystkie cztery nadkola gleba,szeroki kapeć i spolerowany i masakrujesz wszystkie auta jeżdżace po ulicach.lampy tył narazie zostaw w spokoju.Moim zdaniem jest ok.ewentualnie na końcu ale narazie tak jak piszesz zajmij sie technicznymi sprawami i kołami pózniej.Pozdro.Trzymaj się planu i nie wrzucaj żadnych 17 zwykłych czy 18.Wal mało spotykane szerokie 17.Kilka osób jak poszperasz po forum składają takie projekty w Polsce.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
A przypomniała mi się taka czterodrzwiowa e 36 biała rzucona na glebe na gwincie i z białymi brockami b1 10 i 8,5 na 17 wyglądała ładnie.Ale najładniej moim zdaniem by wyszły spolerowane całe.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2007-08-09, 13:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Tak sobie myślę że jak już malowałeś przód to mogłeś zainwestować w szeroką nerkę tą po lifcie z 96r.
Niestety nie podoba mi sie szeroka nerka , a co do felg bede na nie zbieral pozniej bo narazie caly czas sie ucze i kiepsko jest z hajsem A felgi mało nie kosztuja ;/Bo teraz sie biore za strone techniczna auta czyli koncowki ,oleje, gumy itp.
[ Dodano: 2007-08-12, 21:15 ]
Z nudów kilka fotek zrobionych dzisiaj
Ostatnio zmieniony przez boss881123 2007-08-10, 18:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Biała może więcej,białe jest piękne.Naprawde łądne autko.Dobra fota na przejeżdzie.Chyba rzadko tam pociągi latają czy ogółem chcesz jej się pozbyć
Biała może więcej,białe jest piękne.Naprawde łądne autko.Dobra fota na przejeżdzie.Chyba rzadko tam pociągi latają czy ogółem chcesz jej się pozbyć
Wlasnie pociagi tam czesto jezdza a dla ciekawosci foty robione telefonem
Wlasnie pociagi tam czesto jezdza a dla ciekawosci foty robione telefonem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach