fajna ta twoja furka i fele tez ladne. brewki out. wgniotka to wypadek losowy. a jesli chodzi o to ze w porownaniu do tylu jest taka szpara z przodu to szczegol. tez tak mam i nie wiem jak to zmienic.
Dzięki za pozytywne komentarze,co do tej "szparki" to właśnie niech ktoś się wypowie jak to w najłatwiejszy sposób zmienić Pozdro.
taka szparka to złudzenie optyczne w przypadku gdy masz zawieszenie na jednym poziomie (np 40/40).
zawsze będzie się wydawać że tył siedzi, a w rzeczywistości auto stoi prosto.
najprostszą drogą do zlikwidowania tej "przerwy" między kołem i błotnikiem, jest
zamontowanie sprężyn typu 40/20, 60/40, 80/60 taka róźnica poziomów
załatwi sprawę.
Siema!
Nadszedł czas na obklejenie mojej beemki reklamą Jak wam się teraz widzi?
Z rzeczy które zrobiłem w ostatnim czasie,to:
- wymiana mostu na szpere z przełożeniem 4.10
- demontaż instalacji gazowej ( z tego się najbardziej cieszę, zaraz po szperze )
- zmiana gałki na M-technic
- montaż wspomagania kierownicy ( tutaj WIELKIE dzięki dla Cypiska za pomoc i udostępnienie kanału )
To chyba na tyle, pozdrawiam
Barany są firmy TA Technix... Z początku planowałem kupić ori z M3,ale za cenę baranów z m3,miałbym 2 komplety baranów w/w... A jeszcze wydech cały z kwasa chcę zrobić... Znów koszta... A jeszcze inne gadżety do autka chcę kupić i po prostu trzeba ucinać koszty gdzie się tylko da Jak złoże wszystko do kupy, to dam znać jak się sprawują te kolektory Barany kupiłem u siebie w mieście poza allegro, to się jeszcze coś urwało z ceny http://www.allegro.pl/show_item.php?item=461528795
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach