Pogratulowac pięknego E32 i to ze Stalowej Woli:-)
PS. Czy Twoje autko nie stoi przypadkiem obom Centrum 4? Coś mi się wydaje, że ja tam widywałem
.
Dzięki:) Nie ja mieszkam na Wojska Polskiego. tam czasami jestem na obiedzie
Chyba odpuszczam, autko zostanie. No chyba że zlalazłby się jakiś napaleniec heh. Szkoda oddać auto za darmo. W Polsce liczy się tylko cena, stan jest nieważny. Nikt nie zwraca uwagi że w aucie siedzi super Gaz i nie brakuje najmniejszej części, jest super oryginalne radio CD, sportsitze z podłokietnikami, rzadko spotykana kiera.
Może wystawie ją jeszcze raz, nieznacznie opuszczę cenę, no zobaczymy. Dzisiaj kupiłem nowe świece olej filtr 450zł
szkoda ze dopiero obczailem ze sprzedajesz bo mysle ze bylbym zainteresowany, widzialem autko na zywo pare razy, nawet raz pozwolilem sobie dokladnie obejrzec na Edukacji niestety/stety kupilem 3 dni temu e36 328i coupe w takim razie jestem za tym zebys odpuscil i zostawil takie piekne autko w naszym miescie...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach