Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 09 Lut 2006 Sk±d: Tarnów
Wys³any: 2007-09-18, 11:21 Lakier Alpinweiss z palety BMW
potrzebuje , oznaczenie - nr lakieru o nazwie Alpinweiss , występuje on w najnowszym BMW M3 , ale wiem że w poprzednich latach bmw stosowało taki albo podobny lakier, ewentualnie może ktoś sie orientuje ile taki lakier wychodzi za litr, bede potrzebować klika litrów na całe auto
Kujon mam prozbe do ciebie jak kupisz lakier to moglbys na pw napisac mi cene za ile za nia dales bo ja chcem swoja pomalowac jeszcze raz w tym kolorku Bylbym bardzo wdzieczny
Wys³any: 2007-09-20, 22:28
boss881123 napisa³/a:
Kujon mam prozbe do ciebie jak kupisz lakier to moglbys na pw napisac mi cene za ile za nia dales bo ja chcem swoja pomalowac jeszcze raz w tym kolorku Bylbym bardzo wdzieczny
nie ma problemu, napisze ci wszystko co i jak bo rowniez bede kupować lakier na całe auto
Wys³any: 2008-04-05, 22:40
Lakier kupiony, auto już całe pomalowane , jestem pod wrażeniem tego koloru, prawdziwa alpejska biel, aż razi po oczach tą jasnością, w połączeniu z polerowanymi 18stkami wyszedł piękny DUBAJ STAJL
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach