BEEMKA - KLUB Strona G³ówna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zamkniêty przez: RoboCop
2007-10-05, 08:20
[E30] BARABUS ->> 318iS
Autor Wiadomo¶æ
BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Do³±czy³: 10 Sty 2006
Sk±d: o/PoznaÅ„
Wys³any: 2007-10-03, 07:27   

Ale lamentujecie... wiedziałem że jak sie pochwalę to będzie zaraz hola hola :lol: będzie się psuło to sie sprzeda, a kwestia tego dlaczego sprzedałem ISa była 1000 razy przemyślana.... ja nie toleruje szamba w BMW !! !! to jest samochód który nie zasługuje na to, i błąd robi ktoś kto to robi, bo jak kogoś nie stać na paliwo to si nie kupuje BMW tylko coś oszczędniejszego tak jak to zrobiłem ja..... Ty robo zrobiłeś jeszcze większy błąd...... zamieniłeś klasyka na kebabowoza.... nie wiem czym się kierowałeś bo na pewno nie oszczędnością :P

pozdro, nie bede się awanturował bo nie ma o co :wink:

-------->>>> WWW.BARABUS.PL <<<<---------

fileo 
PowerOfDreams

Do³±czy³: 26 Sty 2006
Sk±d: WA
Wys³any: 2007-10-03, 08:14   

BARABUS napisa³/a:
.... ja nie toleruje szamba w BMW !! !! to jest samochód który nie zasługuje na to, i błąd robi ktoś kto to robi, bo jak kogoś nie stać na paliwo to si nie kupuje BMW tylko coś oszczędniejszego tak jak to zrobiłem ja.....

Szanuje każdego który ma swoje zdanie. W moim przypadku nie widzę żadnego problemu w LPG. Nie umniejsza to mego Ego że posiadam alternatywę do paliwa płynnego. Prawda jest taka że stać by mnie pewnie było na jazdę na Vpower99 tylko po co skoro po 3 miesiacach za róznicę kupie sobie plazmę albo żonie seicento ...

Auta które posiadałem w benzynie w wiekszosci miały gaz i nigdy z tego powodu nie miałem wiekszych problemów. Diesla HDI miałem od nowosci i niechcę więcej.
Teraz mam stosunkowo młodego Accorda tez na lpg - i żyje.

Temat lpg długi i szeroki jak wisła.
Jak napisałem wyżej. Szacun dla ciebie.

- plynu do spryskiwacza

"... zabijać komary bocznymi szybami - bezcenne ..."

southOFheaven 
Szydera:>

Do³±czy³: 18 Pa¼ 2004
Sk±d: PÅ‚oÅ„sk
Wys³any: 2007-10-03, 15:12   

ropa ma zdrozec do 5pln 8-) ceny benzyny i lpg pojda duzo w dol. Tak przynajmniej mowia arabscy szejkowie 8-)

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Do³±czy³: 18 Kwi 2005
Sk±d: Sanok
Wys³any: 2007-10-03, 15:29   

Powiem Ci tylko tyle że jak byś posiadział w sklepie motoryzacyjnym z miesiąc i zobaczył o jakie rzeczy sie pytają ludzie do takich aut to nigdy byś tego nie kupił, te nowe francuzy to jeden wielki szrot, z tym że tam za jakąś pierdołe która w bmw nigdy sie nie psuje lub jeśli sie zepsuje to ktoś ci da za browara używke zapłacisz kilka stówek, tak więc to co zaoszczedzisz na ekonomicznym dieslu wydasz na jakąś drobną teoretycznie awarie i zostawisz kilka dobrych stówek jeśli dostaniesz cokolwiek z zemienników bo większość tematów dostępna jest tylko w serwisie.

Tak czy tak głupotą jest kupowac auto któremu właśnie minął okres gwarancyjny bo tak są zbudowane te auta żeby przez okres gwarancyjny w miare hulały a potem sie sypać zaczyna wszystko..... Jak już mogłeś sobie kupić Toyotke z silnikiem D4D i byś miał normalne i bezawaryjne auto

Teraz idzie zima i zobaczysz jak to jest, bobowóz zdechnie, pójdziesz do garażu i zahibernowane na zime cabrio odpali na strzała niezależnie od temperatury na zewnątrz

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wys³any: 2007-10-03, 16:05   

... no i się zaczęło :lol: na tym forum to już nic nie można powiedzieć bo zaraz jest wielka awantura.... do auta dobrze nie wsiadłem a wy już mi piszecie że sie popsuło :lol: , ludzie dajcie żyć :roll:

wejdzcie sobie dla przykładu na forum renault to jakoś wszyscy są zadowoleni, tylko na tym forum BMW wszyscy piszą że reno się wiecznie psuje.... wychodzi na to ze nie byliście w serwisie bmw.... tam też ludzie kupują części :lol:

Ostatnio zmieniony przez BARABUS 2007-10-03, 16:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Do³±czy³: 18 Kwi 2005
Sk±d: Sanok
Wys³any: 2007-10-03, 16:21   

Ja w sklepie mam do czynienia z wszystkimi autami a nie tylko z bmw lub renault więc pisze Ci które auta są największa kupą...

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

siwy e-36 
BMW Forever

Do³±czy³: 16 Lip 2006
Sk±d: SarbinowoPL/WaliaUK
Wys³any: 2007-10-03, 16:33   

fileo napisa³/a:
BARABUS napisa³/a:
.... ja nie toleruje szamba w BMW !! !! to jest samochód który nie zasługuje na to, i błąd robi ktoś kto to robi, bo jak kogoś nie stać na paliwo to si nie kupuje BMW tylko coś oszczędniejszego tak jak to zrobiłem ja.....

Szanuje każdego który ma swoje zdanie. W moim przypadku nie widzę żadnego problemu w LPG. Nie umniejsza to mego Ego że posiadam alternatywę do paliwa płynnego. Prawda jest taka że stać by mnie pewnie było na jazdę na Vpower99 tylko po co skoro po 3 miesiacach za róznicę kupie sobie plazmę albo żonie seicento ...

Auta które posiadałem w benzynie w wiekszosci miały gaz i nigdy z tego powodu nie miałem wiekszych problemów. Diesla HDI miałem od nowosci i niechcę więcej.
Teraz mam stosunkowo młodego Accorda tez na lpg - i żyje.

Temat lpg długi i szeroki jak wisła.
Jak napisałem wyżej. Szacun dla ciebie.

Swieta racja, mam takie same zdanie. Bmw jest moim czwartym autem i puki co niezamenil bym na inne z bardzo wielu powodow... ale nie bede sie rozpisywal bo nie o to tu chodzi, porostu kazdy ma swoje zdanie i to rowniez szanuje. Pozdro. Siwy

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Do³±czy³: 27 Sty 2006
Sk±d: Bydgoszcz
Wys³any: 2007-10-03, 23:45   

BARABUS napisa³/a:

wejdzcie sobie dla przykładu na forum renault to jakoś wszyscy są zadowoleni, tylko na tym forum BMW wszyscy piszą że reno się wiecznie psuje.... wychodzi na to ze nie byliście w serwisie bmw.... tam też ludzie kupują części :lol:

pewnie większość użytkowników forum renault to mechanicy, za coś muszą lubić te samochody :mg:

Ogólnie uważam że francuskie samochody to kupa, zwłaszcza nowe.

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wys³any: 2007-10-04, 07:25   

heheheeee...... z wami sie po prostu nie da rozmawiać, macie w oczach dwa znaczki BMW i te śmigiełko po prostu trochę was przyćmiewa :lol:

do niedawna byłem taki sam wiec wam wybaczam :P

Mam nadal BMW..... BMW bardzo kultowe bo E30 cabrio 325i i ono zawsze będzie moim oczkiem w głowie.... reno nigdy nie będzie ważniejsze, kupiłem je tylko i wyłącznie ze względu na ekonomikę i wygodę a nie wodotryski, jak już wcześniej wspomniałem ja osobiście nie uznaje LPG więc innego wyjścia nie było bo co to za sens wydawać miesięcznie 1000zł na paliwo :!: :?:

Także swoje zgryźliwe uwagi pozostawcie już sobie, jak będzie sie psuło to sie naprawi....

A co do tych mechaników na forum..... u nas na forum to też sami mechanicy bo wszystko robimy w naszych laleczkach sami :mg:

pozdro ziomki, Beemka zawsze górą.... a dupowóz musi być :spoko:

Miki 

Do³±czy³: 11 Kwi 2004
Sk±d: z kreskówki ;)
Wys³any: 2007-10-04, 08:00   

dobrze ze nie kupiles laguny II dci to jest jak w firmie nazywamy Królowa Serwisu :lol:
Ostatnio zmieniony przez Miki 2007-10-04, 08:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Pawel-e30 

Do³±czy³: 17 Kwi 2004
Sk±d: Wawa-Grochów
Wys³any: 2007-10-04, 13:59   

buhahahaha Brabus po co wogóle się tłumaczysz :D

nie długo forumowicze będą zaglądać ci do spraw z kobietami ... i co też będziesz się tłumaczył dlaczego dzisiaj puknołeś blondynke a nie rudą?? :prosze:

Yakuzatti 

Do³±czy³: 04 Pa¼ 2006
Sk±d: Bytom/Katowice
Wys³any: 2007-10-04, 15:01   

Barabus, pożyjemy - zobaczymy :) :)

Sobek 
german style

Do³±czy³: 17 Wrz 2005
Sk±d: PZL, Wernhout
Wys³any: 2007-10-04, 15:10   

Co do forum renault to napewno chlopaka sie autka psuja ale wstydza sie o tym pisac, i pisza ze sa wypasione i trwale ze do konca zycia nimi beda smigac:)

Mialem juz francuza 1.4td kupilem za ok 10000zl i jak sie zaczal sypac to krzyz na droge :) wymienilem na taki sam silnik i tak cos mu jeszcze dolegalo i sprzedalem go za 2tys zl bo nie mialem sil do tego auta :) wniosek taki ze nigdy w zyciu nie kupie francuza...

Aha i dodam ze tez kupilem go dla oszczednosci... a co wyszlo tak zaoszczedzilem ze hoho... teraz az bokami mi ten ................. francuz wychodzi :)

Pozdrawiam i bezawaryjnosci zycze :lol:

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Do³±czy³: 01 Lut 2006
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2007-10-04, 16:49   

Heh moi znajomi tez kiedys kupili megane 2 na leasing na podtlenku.
Też uporczywie mowili mi ze o reno to stereotypy tylko sa i ze Clio nie jest jedynym dorbym modelem renault.
No ale cóż pół roku mineło i życie nauczyło. 8-)
Heh ale co tam , twój wybór :wink:
Ja bym brał na twoim miejscu Gofra 4 1,9 tdi albo cos z Japonii.
No ale cóż twój wybór i pozostaje mi tylko życzyć udanej ekspoatacji.
Pozdro :wink: :mg:

lesiek 
Wojciech

Do³±czy³: 05 Kwi 2007
Sk±d: Mielec/Tiel
Wys³any: 2007-10-04, 18:26   

Dobrze Gniewek prawisz :) Tyle zamiast tergo japonca ja bym bral Alfe 147 1.9 JTD

E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios

Cypisek 
inż. Żuljan

Do³±czy³: 14 Maj 2006
Sk±d: Lublin
Wys³any: 2007-10-04, 20:14   

lesiek napisa³/a:
a bym bral Alfe 147 1.9 JTD

A wiesz dlaczego Alfiści nie pozdrawiają się na ulicach?

A wracając do tematu, odczepcie się od Barabusa, pojeździ, zobaczy co ma i będzie miał nauczkę. Tylko panie kolego nie ukrywaj przed nami wszelakich awarii, czekamy na recenzje :wink:

E30 + E91
Ostatnio zmieniony przez Cypisek 2007-10-04, 20:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

ANDRZEJ-BIELAK 
Biała Może Więcej

Do³±czy³: 04 Wrz 2006
Sk±d: BIAÅ�YSTOK
Wys³any: 2007-10-04, 21:20   

Cypisek napisa³/a:
A wiesz dlaczego Alfiści nie pozdrawiają się na ulicach?
Bo siÄ™ widzieli rano w serwisie. :lol: :lol: :lol:
Ja już sobie powiedziałem: Żadnego auta na "F" , Fiata Forda i francuskich :mg:

Jacek E30 
em pała E30

Do³±czy³: 19 Lis 2004
Sk±d: P O Z N A Ń
Wys³any: 2007-10-04, 21:22   

A co z FERRARI :lol: ??

Gasper