a mnie to nie dziwi.... nie chciałem nic mówić ale to auto wisiało na allegro już dobre pół roku.... z małymi przerwami, zagazowane ina końcu się okazało że to nie M20B25
sam się na nie grzałem bo tanie było, ale jak widzę szamo to omijam dużym krokiem
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Inwestycje czas zacząć, na początek nowa najprawdziwsza skóra,
i koło, tym razem okazyjnie zakupiłem byłe felgi naszego kolegi z forum Soer-a, Kerscher Carmona, wszystkie 9 cali, ranty większe o 2 cm niż w podobnch Borbet A, chwile sie na nich pobujam i ściągam do polerki bo ranty troche zapuszczone
Ogólnie fotki takie troche z placu budowy, konkretniejsze zrobie jak skończe wszystko
Ostatnio zmieniony przez Lord Lukasz 2008-02-07, 13:05, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
wygląda bardzo okazale! Skórka pierwsza klasa, wygląda rewelacyjnie
Jak to zwykłem mawiać: rancik na felunku jak bęben od pralki
Bardzo fajna beemka
Troche usiadł ale ogólnie nie jest tak jak ma być wg. specyfikacji ale z drugiej strony dobrze że nie siadło bardziej bo koła z przodu troche wystają poza błotnik i pewnie by ocierało a teraz jest idealnie
siema. to auto co stoi na allegro to auto kolegi lorda ,harrego.
zadzwon do lorda on ci powie wszsytko o tym aucie. mysle ze warto kupic to auto bo lord o nie dbal to samo harry.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach