kółka nie są złe - nawet pasują do toutinga ... choć nie jest to niestety spełnienie moich marzeń, ale na razie muszą takie być
BTW kół, to czemu nie masz dekielków? taki kaprys, czy nie było? coś robiłeś z tym felgami? bo widać, że ranty sa inne i całkiem przyjemnie to wygląda
Cicho-ciemny trumniak Miałem okazje oblukać go na "żywca" i naprawdę się prezentuje! A ten silnik to chyba nawet w automacie nieźle wymiata?
pozdro!
Koła nie maja kapsli to zamierzone, a felgi sie różnia nieco od twoich są to 17 na 7,5 przód i 17 na 8,5 tył a pozatym całe po renowacji poler, chrom i takie tam
a co do silnika to jedzie ładnie ale zawsze człowiekowi mało na temat jazdy tego silnika z automatem slawo moze tez coś opowiedzieć
Bardzo ładny okaz w postaci żadko spotykanego na naszych szosach E36 (pseudo ) Touring Cultowa felga robi swoje a przy tym dobrze dobrany profil "rajfena" Odpowiednia ziemia jak i emblemat 316 Może, nie którzy powiedzieliby, że brakuje tu M-Pakietu a ja właśnie mówię, że być akurat tutaj nie musi-auto jest dobrze stonowane
Miałem okazje auto widzieć na własne oczy-stan jest nie naganny, silnik ehh co tu dużo gadać-po prostu frajda...
Serdeczne pozdrowienia dla ciebie PRZEMASS
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Witam!
Mam do Ciebie pytanie.Jak mozna wiedziec, ile dales za polerke rantow tych felg?
Kupilem niedawno takie same ale z czarnym srodkiem i chcialem wypolerowac ranty.
Czym zdejmowales ranty(srubki)?Pozdro
ladna Bunia osobiscie w e-36 wlasnie touringi mi sie nie podobaja bo tylne lampy maja taie jakies dzwne... ale taka moglbym miec Gratuluje i zapraszam do oceny mojej Beemy
Witam!
Mam do Ciebie pytanie.Jak mozna wiedziec, ile dales za polerke rantow tych felg?
Kupilem niedawno takie same ale z czarnym srodkiem i chcialem wypolerowac ranty.
Czym zdejmowales ranty(srubki)?Pozdro
Ps.Touring wiadomo
Oczywiście rozkładałem felgi, sama polerka to koszt 200 PLN po znajomości
do tego jeszcze chromowanie śrubek i odnawianie srodków
Powiedz mi jeszcze jakim aparatem i czy jakieś filtry, fotoszopy czy inne bajery zostały użyte?
Pożyczony od taty Olympus sp500uz. Potem w Irfanie trochę przyciemniłem i zwiększyłem kontrast. Ten aparat ma to do siebie, że potrafi po ciemku zrobić naprawdę jasne zdjecia. W tym wypadku było dużo ziarna, to musiałem trochę obrobić
- czarne elementy wykończenia zamiast drewna
- nowe amorki i springi
- wymienione wszystkie elementy zawieszenia na nowe mocniejsze
- wszystkie kierunki w pomarańczu
- pozycyjne w kierunkach
Auto super-jedyne w swoim rodzaju jak zresztą jego właściciel to chyba najlepszy combiak kebabowy jaki widziałem na oczy-wszystko ma się na swoim miejscu, elementy odpowiednio dobrane-co tu dużo mówić po prostu gracja
Przeciętny maniak BMW powiedziałaby; "... ehh zaraz bym zamienił na białe-ciemniejsze kierunkowskazy zarówno z przodu jak i z tyłu..."- a ja na to mówie stanowczo NIE
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
- czarne elementy wykończenia zamiast drewna
- nowe amorki i springi
- wymienione wszystkie elementy zawieszenia na nowe mocniejsze
- wszystkie kierunki w pomarańczu
- pozycyjne w kierunkach
Siemanko,
No Przemass .
Furka robi wrażenie. Gustownie to mało powiedziane. Mam nadzieje na wspólne fotki kiedyś, albo jakiś spocik w zg albo okolicy.
Pozdro
autka
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach