Fajna jest ale niestety z tego co widzialem od handlarza z allegro co ściąga wiele takich coupe oni zazwyczaj mają kiepskie egzemplarze tylko ladnie wyglądające.
Niestety ale za ladne coupe 325i trzeba dac 16-18tys taniej nikt nie odda dopieszczonego egzemplarza na allegro raczej takiego nie znajdziesz tam prawie same szroty malo kto sprzedaje dobre sztuki raczej ludzie to trzymają dla siebie a jak sprzedają to często nawet bez ogloszenia ludzią z klimatów bmw.
Co do awaryjnosci to nie jestes wyjatkiem.
Wiele godzin przegadalem z wlascicielami 325i 328i i każdy potwierdza,
ze ciągle jakieś pierdoly wyskakują. Ktoś go kiedyś zaniedbal i teraz masz dluga liste. Musisz zrobić zmasowany atak ogarnąć wszystko i wtedy będziesz mial już drobniejsze wydatki bo jak będziesz robil po trochu to będą dochodzić ciągle nowe rzeczy i lista nie będzie się skracać hehe
Nie chce Cię martwić ale co by mi kto nie mówil beemki wymagają serca i nakladów finansowych chyba,ze ktoś używa samochodu do zabawy bardzo malo nim jeździ wtedy koszty są male. Mocne silniki tylny napęd, twarde zawiasy robią swoje przez lata ale jak się już uporządkuje to jest ok choć drobne sprawy wychodzą co jakiś czas i wtedy trzeba na bieżąco robić żeby znowu listy nie nazbierać.
Wiele godzin przegadalem z wlascicielami 325i 328i i każdy potwierdza,
ze ciÄ…gle jakieÅ› pierdoly wyskakujÄ….
Ano swiete slowa - polac mu. E36 to dosc dziwny model do jakichkolwiek napraw. Niby auto ciezkie do zaorania ale ciagle cos lubi wyskoczyc. Najgorsza jest komora silnika i skrzyna biegow - po prostu zero ruchu z narzedziami w jakakolwiek strone. Masa dziwnych patentow wszlekie zatrzaski i mocowania - czasem niezle sie trzeba naglowic zeby cos odczepic i nie popsuc przy okazji.
Wiem ze ze mnie ostatnio etrzydziestkofil ale w E30 pod maska jest masa miejsca i wiele mozna sobie samemu zrobic. Nie mowie juz o mocowaniach tapicerki czy listw bocznych... e36 troche pod tym wzgledem wyglada tak jakby to ktos skladal na szybko bez opamietania...
Nie zebym biadolil ale nowa jdynka z r6 pod maska to jzu jest wogole katastrofa
Pol silnika schowane nie wiadomo gdzie :O To musi byc dopiero sajgon do naprawy
[ Dodano: 2007-12-01, 18:26 ]
Michal napisa³/a:
alternator rozerwalo wiec nie nadaje sie do regeneracji
szukam czegos na gwarancji nie chce zeby kolejny poszedl sie ...
tak Adam to ja
elo
Wiesz w krakowie jest tak swietna firma Bendiks http://www.bendiks.krakow.pl/ - oni robia regeneracje rozrusznikow i alternatorow. Moze ci cos z niego jeszcze zrobia. Ja im dalem rozrusznik swoj i 150 pln pozniej odebralem praktycznie nowke. Wyglada i dziala jak nowy. Zreszta mozesz zobaczyc na ich stronie sprzet przed ich zabiegami i po nich. To nie sa fotomontaze
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach