Ja powiem tak że samochód śliczny prawie taki śliczny jak mój twoim plusem jest to że masz szerokiego grilla a ja mam białe kierunki i lampy od M5
I tylko jedno pytanie czemu 1,8
Kilka dni temu zmieniłem radio, a dzisaj została zalozona strumiennica, zamiast kata (wiekie podziekowania do Braina69 ) Jutro lesiek wrzuci zdiecia z radiem
Hajneken:
Bo sie trafił taki stan, prawdę mowiac nigdy nie myslalem ze kupie e34, a co dopiero z takim silnikiem, a tu zdazylo sie i jezdze e34 518i
Po drugie, odkad ja kupilem, wkrecam sobie ze mało pali hehe, i zeczywiscie tak jest, jak jechalismy do stalowej, do Alexila, spalila mi 13l w cyklu mieszanym, i bardzo czesto ciagnieta do odcinki, na ponad 200km
Co jeszcze, gdyby to była waska nera, to bym nawet na nia nie spojrzał, a ze byl to szeroki, to pomyslalem ze to V8 i chodzilo to jak V8, z tym ze bez 4 cylindrow hehehe
jak to niedawno lesiek powiedział:
"niechciane, ale najbardziej kochane dziecko" hehehe
[ Dodano: 2007-12-15, 11:49 ]
łeeee wczoraj, albo i nawet dzisiaj po nie udanym boku stało się coś strasznego ukrzywiłem dwie felgi Ale na przedniej da sie jezdzić, na tylnej nie za bardzo
dzisiaj z leśkiem pstryknelismy na szybko fotki, nie wygląda to pięknie
_________________ w BMW nawet 518i jezdzi
I to nawet dosyć szybko i bokami
Ostatnio zmieniony przez James 2007-10-13, 09:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Kurde, byłem w środku jak to sie stało....oj, łomotnięcie było zdrowe nie chce nawet za bardzo tego sobie przypominać .... Ale tak to jest jak sie chce podriftowac
[ Dodano: 2007-12-15, 13:19 ]
Zrobiłem przed chwilą jeszcze kilka fotek telefonem. niestety na rancie felgi jest pekniecie
Ale wszystko jest do zrobienia
Jest jaszcze taki cuÅ› z przednÄ… felgÄ…......
Tramwaj
Dzisiaj z Wojtekim (Jamesem) się juz z tego smiejemy. Wczoraj nie za bardzo było z czego jak sie wpier....dzielilśmy w ten krawężnik, jedyne pocieszenie, to to ze to nie była wina Jamesa, bo on uciekał przed takim gosciem
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
James nic sie niemartw...niema tego zlego co by na dobre niewyszlo...masz niepowtarzalna okazje zeby wciagnac jakies grube laki,bo opony chyba sa ok...pozdro!!
BYlismy z Jamesem u Luka325 przedwczoraj i decyzja została podjęta - m54b30 z przebiegiem około 80 000 km z 2002r - czyli prawie nowy Plan był taki, zeby wrzucac M62B44 ale okazało sie, ze na taki silnik trzeba było by bardzo długo czekac, a do tego spalanie troche mało przekonywujące, a kolejnym argumentem było to, ze m54 juz lezy u Luka, gdyz jeden niesłowny człowiek zrezygnował z niego po prostu
do tego zostanie uzupełnioe wyposazenie i założona delikatna gleba
Wiecej info i zdiecia gdzies pod koniec stycznia
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios
Ostatnio zmieniony przez lesiek 2009-12-30, 14:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Szkoda felg, ale i tak nie ma tragedii. Ja jak e36 trzasnąłem w krawężnik to opona wybuchła (rozerwało boczną ścianę) a felga nadaje się tylko do śmieci (leży jako pamiątka w piwnicy ).
A tak to ładne e34 Szkoda, że tylko 1.8, ale za to cała reszta ładna i zadbana Po SWAPie będzie cudeńko
Ostatnio zmieniony przez Bloody 2009-12-30, 17:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach