Wys³any: 2007-12-15, 17:00 [E30] ogolny ->> 325 ix
Zdjęcia zrobione w trakcie negocjacji zakupu. BORSK 2007
Na zdjęciach wraz z moją pierwszą "biała",było jej smutno więc kupiłem drugą
Wyposażenie skromne czyt.golas, ale za to bez grama rdzy.
Ostatnio zmieniony przez center 2008-02-11, 00:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Piekna takie do wygodnego porusania sie po naszych drogach i lewa nogoa za oknem
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
nooo IX wreszcie pokazał klase, chyba w tym terenie najlepiej się czuł, chociacz, na torze tez sobie łądnie radził heheh kołpaczki przynajmniej dokladnie asfalt oglądneły sobie
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Jak mówiłeś że wjechałeś tam na góre , to myślałem że ściemniasz Ale jak zobaczyłem zryty podjazd i błoto w nadkolach iXa momentalnie uwierzyłem
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-02-05, 08:07
Pietrek napisa³/a:
Jak mówiłeś że wjechałeś tam na góre , to myślałem że ściemniasz Ale jak zobaczyłem zryty podjazd i błoto w nadkolach iXa momentalnie uwierzyłem
na pokładzie był Ogólny + Belisama + ja
Też mi szczena opadła przez jakie piachy się przedziera to auto, bez najmniejszych problemów i z czego potrafi zjechać
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Swietne autko!!! Zwlaszcza dlatego ze jest to "X", automat i swietny stan. Wyposarzeniem bym sie nie przejmowal gdyz zawsze latwiej autko doposarzyc niz reanimowac cala bude A tak na marginesie to przejechalem sie e34 M50 525ix mojego kolegi i od tego czasu celuje w jakies "ix" tylko ciezko o takie okazy w naszym kraju. Gratuluje zakupu!!!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach