Na Calibre tez
A co do e46...fajna, ale tak jak pisza chlopaki; przydalo by sie troche nizsze zawieszenie i inne felgi. Nie podobaja mi sie lusterka ala e36 m3, lepsze bylyby oryginalne od e46.
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
..wiec tak super autko,mialem stycznosc z pewna e 46 w 1.8,piekie szla...co do ropy niewiem jak to sie odpycha,wnetrze tez na tak oprocz...dodam ze to szczegol wystajacy przelacznik swiatel zamiast ladnie "wcisniety" ,pozatym moze inne fele...niewiem czy rant by pasowal,to tyle powodzenia w modyfikacjach!!
P.S.BMarWal dobrze napisal...to nie forum e 30...jak zwykle nasz bmka klub daje :cenzura: z wklejaniem postow wszedzie jakie e 30 jest wspaniale i cos to kupil,sprzedaj i kup 5 modeli e 30 ...to niepierwszy raz takze sie przyzwyczailem...z reszta mam e 36 odczulem to;)
Piszesz że na przód masz 225/40/17 a chyba takich opon nie produkują bo sam takich szukałem a jak się nie pomyliłeś to napisz z kąt je masz bo sam takie bym kupił.
Piszesz że na przód masz 225/40/17 a chyba takich opon nie produkują bo sam takich szukałem a jak się nie pomyliłeś to napisz z kąt je masz bo sam takie bym kupił.
No wlasnie, tez sie zastanawiam co to masz za oponki...bo z tego co wiem to jedyna firma ktora produkuje taki rozmiar jest nitto: 225/40/17 nitto nt555 extreme : w USA kosztuja 128$ sztuka
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2008-01-10, 13:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach