Z pierwszych zdjęć to nr3 mam podobny kolor w coupe samoblaumetalic i fajnie się odbija światło jak się ściemni,do tego ta trzecia najmłodsza i mały przebieg.
A z innej beczki majÄ…c 10.000euro nie interesuje ciÄ™ prawdziwa M3 ale raczej za tyle nie kupisz cabrio tylko coupe.
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 10 Sie 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2008-01-15, 19:56
siben napisa³/a:
Z pierwszych zdjęć to nr3 mam podobny kolor w coupe samoblaumetalic i fajnie się odbija światło jak się ściemni,do tego ta trzecia najmłodsza i mały przebieg.
A z innej beczki majÄ…c 10.000euro nie interesuje ciÄ™ prawdziwa M3 ale raczej za tyle nie kupisz cabrio tylko coupe.
Kolor to Stahlblau metallic.
Przegladalem oferty M ale obecnie nie ma nic ciekawego.
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 19 Wrz 2005 Sk±d: Tuchów
Wys³any: 2008-01-18, 21:16
w Plesnej koło tarnowa jest M3 e36 w stanie kolekcjonerskim do sprzedania tylko ze 2 minusy! Po pierwsze 3,0 a po 2gie kolor żółty! Ale przebieg cos koło 60 tys! Serwisowany w aso w wiedniu cały czas i kobieta teraz wozi tym dzieci do szkoły! cena 10 000 E
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 10 Sie 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2008-01-19, 01:52
3.0 to wedlug mnie troche niepelnokrwiste M.
Na razie koncenruje sie na Cabrio. Troche podzwonilismy i na razie nie ma szalu. Ta stahlblau jest ok, zgadza sie wyposazenie po Vinie ale mi osobiscie kolor nie lezy. Czarna na Ronalach jes piekna ale sprzedajacy nie chcial podac nr Vin. Inne odpadly.
Tak naprawde to 3.0 a 3.2 ta sama bajka,chyba o,2 szyciej do setki,ważne że mpower pod maską.
http://www.mpwr.pl
tam jest poisana różnica między 3.o a 3.2
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 09 Lut 2006 Sk±d: Tarnów
Wys³any: 2008-01-19, 12:37
Tors napisa³/a:
w Plesnej koło tarnowa jest M3 e36 w stanie kolekcjonerskim do sprzedania tylko ze 2 minusy! Po pierwsze 3,0 a po 2gie kolor żółty! Ale przebieg cos koło 60 tys! Serwisowany w aso w wiedniu cały czas i kobieta teraz wozi tym dzieci do szkoły! cena 10 000 E
widzialem że w Tarnowie niebiescy polubili to auto..., no chyba że ta pani ma zacięcie sportowe w ruchu miejskim...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach