no nieźle nieźle...
Ale powiem Ci że szczerze myślałem że lada dzień wyskoczysz z jakimś swapem na B25 B28- Bo fura jest już na tyle dopieszczona że aż żal że to tylko 2.0.
no nieźle nieźle...
Ale powiem Ci że szczerze myślałem że lada dzień wyskoczysz z jakimś swapem na B25 B28- Bo fura jest już na tyle dopieszczona że aż żal że to tylko 2.0.
Takie mody to lubie, konkretnie i z glowa A co do silniczka fakt przydal by sie taki jak wyzej kolega napisal ale 2.0 to juz r6 i juz niezle daje rade o dzwieku nie wspomne, lepiej to niz 1.6 czy 1.8 (bez urazy dla posiadaczy takowych maszyn). Pieknie Gasper pieknie, oby tak dalej. Szczerze to z moda na moda bardziej mnie zaskakujesz Pozdro. Siwy
Zakup baranów nie wyklucza zmiany na 2,8 Już w tej chwili całkiem przyjemnie chodzi u mnie wydech - Przemassowi bardzo się spodobał Ciekawe, czy te kolektory coś w tej kwestii zmienią.
To już jest raczej setup na Nordschleife U mnie może będzie z 2 cm wystawał. I to wyłącznie latem na 18". Jak mam zamontowane zimowe 15" to wszystkie dokładki oprócz tej wąskiej z M3 pościągałem. Tragicznie to na małych kołach wygląda
GASPER mam nadzieje, że w końcu przemówie ci do rozumu i na wiosne wjadą na piasty pewne 17"-wiesz o czym mówię Ja tych 72 szczebelków tutaj nie widzę
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Dobra, trochę zaniedbałem temat mojej E36 i widzę, że konkurencja nie śpi. Ja nadal konsekwentnie idę w swoim kierunku i nie idę "w dół i w szerz"
Dzisiaj udało się zakupić kolejny z długo wyczekiwanych gadżetów, o którym kiedyś już, śliniąc się, pisałem
Stanowczo za dużo osób ma już kierę z //M'ki, więc dorwałem Raid Strada:
A tu nadole moja - widać różnicę w wielkości w stosunku do mojej kiery:
I znowu siÄ™ cieszÄ™ jak dzieciak
Ostatnio zmieniony przez Gasper 2008-01-30, 21:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Kiera fajna, mala, grubsze kolo-cos jak m-tech w e46, wielki plus ze z poduche....ale bede szczery-niepodoba mi sie, ori od ///M3 jest duzo ladniejsza Wszystko fajnie ale jak kolega tomash napisal do BMW jakos niebardzo pasuje, widzialem taka na zywo i lipa jak dla mnie. Pzdr
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach