Oto moja zabawka e30 z m20b25 z czerwca 1986.
Ospoilerowanie oryginalne Pfeba z 1985roku, samochod bezwypadkowy nielicząc stłuczki w
ktorej ucierpialy tylne lampy BLACK HELLA i tylny zderzak koloru diamantschwarz metallic którego poszukuje.
Zawieszenie FK 60/40 bardzo twarde, ale wszystko lezy na standardowych amorach i mam
nadzieje ze przy komplecie bilstein B8 pojdzie troszke nizej. Koła to PLW PA 8Jx17 z gumami 215/40/17.
Szpera duża głowa o przełożeniu 3,46 swiezo zalana nowym olejkiem(kupilem na allegro
zaplacilem 900zl miala byc idealna o przelozeniu 3,73 a okazala sie 3,46 )
Tylne nadkola wygladaja aktualnie tragicznie- kupie reperaturki i wszystko wroci do oryginalu, wydech rowniez zniknie-
jego jedynym atutem jest to że jest wmiare nowy. Auto malowane aerografem w niemczech.
O kurde ale ci się perełka trafiła ! Wreszcie coś innego od M-Technica i wygląda naprawdę dobrze ! Malowanie aeografem na masce też sie dobrze prezentuje... poprawisz zderzaki i będzie jedna z ciekawszych fur na forum Dawaj więcej fot...
GRATULUJĘ
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2008-02-13, 21:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ogólnie beemka nie jest zła, trzeba troche podłubać , bo tu widać rdze , tam lakier sie łuszczy, tu znowu dokładka opadła.
Troche czasu jej poświęcisz i będzie dobrze
Sliczna sztuka bardzo mi sie podoba tylko tak jak kolega napisał zrób coś z zegarkiem bo to strasznie wygląda
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Dzieki za wasze opinie, caly czas pracuje nad Nia. Ten zegarek juz jest czarny a dywanikow nie polecam bo sa beznadziejne tylko ORI. Wszystkie felgi maja et35 + dystanse z pierscieniem centrujacym przod 17mm tyl 25mm na strone. kółka planuje pomalować na biało Nie jest to moja wymarzona felga ale nie mozna miec wszystkiego naraz hehe
Takie Alpinki chyba każdemu się śnią po nocach
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach