łukasz kazdy ma swoj punkt widzenia
jak dla mnie 2,5 bez, jak to nazywasz szamba, byloby autem na niedzielna wycieczke do kosciola a tak moge nim smigac na codzien. coz taka rzeczywistosc nie zarabiam tyle abym mogl sobie pozwolic na jazde na benzynce a ruska waha nie bede psuc samochodu
a ze mam padniety silnik no trudno ale troszke wyrzeczen i doprowadze go do porzadku, za rok-dwa blacharka i bedzie miod malina
mysle ze glownie tym sie kieruja ldzie montujacy gaz w takich autach, nie chcemy (my zagazowani) rezygnowac z przyjemnosci 6cylindrowym BMW a dzieki lpg mozemy
Ostatnio zmieniony przez Miki 2007-06-28, 14:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Całkie całkiem ale myslalem o bardZiej podgietym do góry
Dzieki za propozycje
[ Dodano: 2007-06-28, 16:17 ]
Å�ukasz napisa³/a:
bez urazy, ale
.... jak tu kupić e30 325 z zadbanym motorem? jak można mieć ładnego 325 w wąskiej i szambo? ja bym w nią szamba nigdy nie włożył, bez sensu......ale to moje zdanie. takie auta nie powinny trafiać do gazowników
no offence
MOze i jest to rarytas ( mam na mysli Mtech) ale silnik to poprostu B20b25.
Jezdzilem prawie rok na benzynce ale przy 1800-2000km miesiecznie to koszt 800-1000zł przy delikatnej jezdzie. Cała kase jaka mi zostawala musialem pakowac w benzyne co tez odbilo sie na braku kasy na dopieszczanie auta.
Postanowilem załozyc gaz z (bólem serca) ale po załozeniu blosa i landi renzo, uwierz mi nie jest zle. Na 400m przegrywam o długosc samochodu (śrenio)z takim samym w igle no ale to jest kompromis pomiedzy ekonomia a osiagami.
Butla jest w kole wlew mam w klapce paliwa i teraz jedynie parownik i blos widac.
Parownik zamierzam tez ukryc.
No i teraz nie musze sie stresowac cena paliwa 4,40 a gaz pozwala mi na cieszenie sie jazdÄ… tym autem jeszcze wiecej niz wczesniej na benzynce, kiedy to musialem sie zastanowic czy jechac gdzies czy moze sobie odpuscic.
_________________ Czy z młodych gniewnych pozostali juz tylko starzy wk...wieni?
Czytam właśnie Twój wątek o autku. Bardzo fajne - wąska lampka w dobrym stanie i sedanie
Jakieś nowości ostatnio?
Co do LPG to niestety ale muszę się z Tobą zgodzić...
Pozdrawiam, 3maj się ciepło =]
Samochód znowu jest na sprzedaz...
Powód sprzedaży: Zestarzałem sie chyba...
[ Dodano: 2008-08-08, 11:42 ]
Po chwilowym zestarzeniu sie sie mala zmiana auta. Nie ma juz tej duszy i nie dostarcza tylu wrazen ale jest piekielnie szybkie i oszczedne i przy tym dosc wygodne ale to przed zmiana zawiechy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach