panowie, ja mam z przodu -75 fk i z tylu -40 . te przednie bede w ciagu dwuch tyg zdejmowal i zakladal -60. Jesli byl by ktos chetny to moge sprzedac ponizej fotka jak fura wyglada na tych sprezynkach (sprezyny zalozylem na oryginalne amorki i nie jest tak zle )
a wiec widac pewne -75mm Teraz prosze skupic sie w temacie an moim autku nie robmy tutaj gieldy
[ Dodano: 2007-11-03, 17:27 ]
pare nowych fotek zrobilem
Troszke usyfione auto ale ujdzie
Na fotach mam nówki listwy m technik, ale progow nie zdarzylem jeszcze zalozyc bo zimno.
Do tego zmniejszylem profil opon. Teraz mam oponki Dunlop SP SPORT 9000 215/40/17, a przedtem mialem 215/45/17
Jaką masz zawieche,bo jakoś tył mocno siedzi na tych fotkach.
Przy takiej oponie można chyba założyć dystanse jeszcze po ok 1cm na strone i nie powinno trzeć bo jakoś tył mocno wpadł w nadkole. I tłumik troche do góry
chce wrzucic wlasnie dystanse, tylko takie zeby pasowaly. Moze 10-15mm. Tyl troszke tak siadl bo ciutke krzywo stalem autem. Normlanie to jest ok 1cm wyzej. A tlumik seryjny jest i bedzie zmieniany na wiosne bo powoli sie sypie
dokupilem poprostu koncowki przykrecane z Ultera. Raz jedna zgubilem i ciezko bylo dokupic. A jest pelno, tylko mi sie inne nie podobaja. Jedna ok 60 czy 70zl kosztowala, a tlumik juz prawie dziurawy sie robi. W srodku jest prawie pusty wiec swietny dzwiek sie z niego wydobywa. Nastepny moj tlumik bedzie pewnie robiony na zamowienie z nierdzewki z pustym srodkiem. Tak zeby brzmienie sie nie zmienilo Oczywiscie przeglad przechodzi bez zadnych lapowek, bo wszystko jest sprawne :D:D:)
piękne auto
seryjnie były takie dwururki chromowane bo ja w 325 mam ale czarne chętnie bym cos jak odkupiłje od Ciebie za przyzwoita cene
wlozy te dystanse i bedzie dobrze do pieknosci dzieli ja kilka chwil takze wstrzymaj sie kolego z opiniami , wszystko jest na dobrej drodze,chyba ze kupisz taka i obnizysz jak citroena do polowy felgi wlasciciel wie o co chodzi takze powodzenia w modyfikacjach ...
a wiec wklejam troche nowych zdjec bo ostatnio nie mialem jeszcze wszystich nowosci na fotach bo robilem je dawno Skonczylem tez wreszcie moja zabudowe bagaznika. Oczywiscie wszystko sam sobie robilem powolutku. Nawet obicie w alcantarze Jakos trzeba radzic sobie zeby zaoszczedzic na cos nowego. Na najblizszy czas nic nie planuje zmieniac choc przydaly by sie lusterka do pelnego M pakietu Ale to kiedys moze. Nastepna rzecz ktora jest priosrytetem to nowy lakier a pozniej moze remont silnika zeby wszystko bylo na cacy
nieźle krzyś, Vibe porządny sprzęcik... jeśli już ma być cacy to kable do kondensatorów uporządkuj...
tłumik za bardzo wystaje i już chyba nie ma się do czego przyczepić
Ciekawy jestem jak to gra... pewnie wysiedzieć w aucie się nie da bo łeb urywa...
Gra nieziemsko a na przednich fotelach podskakujesz hehe
Gra czysto i dynamicznie i jest naprawdę super, auto trzeba na żywo zobaczyć bo jak na kebaba to jest naprawdę fajny
Jest git a co do wydechu to ja mam norme tych substancji przekroczona o 500% i tez przechodzi. Jesli auto jest wyprodukowane przed 95 rokiem to nie ma problemu z przegladem bo ustawa o tych zanieczyszczeniach weszla w lutym 95 bodajze. Jakby to bylo autko z konca produkcji e36 to bys juz musial dawac w lape. Przynajmniej tak mi sugerowal ostatni diagnosta Na szczescie mnie to nie dotyczylo.
tlumik napewno jest do wymiany bo juz sie dziura zaczyna robic. Koncowki beda bardziej ostre niz te. Co do wpadania tylu w nadkola to powiem ze calosc ma ciut ponad 50kg ale za to nie ma kola zapasowego. Kable byly tylko prowizorycznie polaczone bo to bylo siwezo zabudowane, a mozna dol szybko rozebrac Lusterka narazie poczekaja. Kierunki moze zmienie. W sumie to nie trzeba bo sa ok, a zawsze czyms mozna sie wyroznic
a wiec po dlugim czasie tajemnicy na czym wyjade na wiosne postanowilem sie ujawnic Obecnie przod na fotach jest max spuszczony na dol a tyl na maxa do gory. Tyl bedzie lekko rozwalcowany a to dlatego ze zalozylem opone 225/35/17 zeby byl wiekszy naciag. Felgi to RIAL F1 8,5J17 ET16 a opony na nich 205/40/17 Michelin Pilot Sport . Z tylu felga ma 9,5J17 ET16 z opona 225/35/17 Pirelli P Zero. Reszta frykasow czeka w piwnicy ale tego jeszcze nie pokaze zeby nie wszystko naraz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach