jest mocno.wczoraj ja ogladałem.Nie mam pyrtań.To numer jeden z okolic Wawy.
Kujon latem robimy zjazd jak nic naszych bawarek.
Dobre miejsce by nas wszystkich zebrac to Torun.Tam wyjedziemy gdzies w fajne miejsce i strZelimy foty tak to sie nie zbierzemy już to czuje,.To jedyne miejsce gdzie nawet miroll i kiloff zawitaja.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2008-03-03, 10:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ale Ci się spasła ta fura, grubas na maxa, ja bym tylko ten środek felgi dał bez tego czarnego znaczka - przez to była by optycznie jeszcze większa
nie no BMW kozacko wygląda a tak sie martwiłeś przyznaje z pełną świadomością, że jest MISTRZOSTWO jeszcze raz gratulacje Piękna jest niuńka
kiloff.Masz byc szeroki tak jak my nie w góre.
Nie naprawde teraz u nas w Polsce bedą najfajniejsze bawarki.Niemcy poschodzili na psy juz.polish stail to jest to choć brzmi dziwnie.Niech zostanie german old school.jest lepiej.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
BMW ja brałem od tego gościa tutaj i jestem bardzo zadowolony. Przetwornice są bardzo solidnie wykonane i nie zakłócają żadnych urządzeń pokładowych Naprawdę szczerze polecam
Ja pierdyle - 2 lata temu to ja i kujon chyba bylismy jedyni na tym forum z calym m plastikiem. Teraz m pała to juz norma a german to mus jak sie chce zaistniec Swiat sie zmienia
Ja chetnie na Toruń zawitam ale na moich dojazdowkach to gdzies na samym koncu sztafety, bo nie chce poziomu zanizac
Na samym poczatku ? Pamietacie jak zamkneli galerie na bmw-klub.pl ? Wtedy sie tutaj poprzenosilismy. Ty Gasper chyba jeszcze wtedy miales e30 tak mi sie cos zdaje albo byles nie tak aktywnym czlonkiem forum Chyba ze sie myle ?
Powtórze to co napisałem u Małego jak pokazał swoje auto na futurach, "jest tak pięknie że aż pała mięknie ", nadkola wyszły 1 klasa chodź niejeden miał wątpliwości gdy zaraz po poszerzaniu zobaczył tak pogwałcone seryjne błotniki , na gotowo wyszło bajka, jedynie "baranek" widać ale to pewnie do zapolerowania, jak lakier stwardnieje, jedyna rzecz co mnie troche przeraża to ta gleba, widać ze nie jest łatwo posadzić auto na 215/40/17 , przedni zderzak już dosyć blisko ziemi, a między oponą a błotniki jeszcze mała luka, panowie ja w tym roku wymiękam, wy przejmujecie stery
Jest dobrze.na spocie warszawski miałem okazje znowu ją z bliska obejżec i jest mega kozak.
Ja z Torunia odpadam niestety.jak mi sie uda to może pożycze e36 cabrio to wjade ale mojej nie wyszykuje.zbyt dużo zmian i zbyt duże pieniądze.A wiadomo że nie ma co wszystkiego na pospiech robić bo sie tylko cos skaszani.na koncówke maja może ja wyjade.niestety nie wczesniej .żałuje.
z ringami to sie jeszcze wstrzymam najpierw kupie org lampy tylne i kierunki przednie biale ale najpierw trzeba sprzedac org lustra m3 bo z kasa narazie krucho
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach