chodzi mi o to ze to chyba nie sa "zwykle" kliry z alledrogo made baj czajna tylko ORI lampy na neonkach... ktore wg mnie wlasnie najlepiej pasuja do e39...
chodzi mi o to ze to chyba nie sa "zwykle" kliry z alledrogo made baj czajna tylko ORI lampy na neonkach... ktore wg mnie wlasnie najlepiej pasuja do e39...
Śliczna bawarkę dorwałeś Bardzo mi sie podoba i ten silnik oraz manualna skrzynia fajne połączenia
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Kolek na razie nie ruszam gdyby robili Rondle takie jak ma Jelito tylko 19" to bym zmienil na takie innych nie chce teraz szukam jakis sprezyn ale widze ze bedzie problem
Rondeli moze i nie ma ale sa BBS Gasper kupił od mojego znajomego takie 19 ! Co do dokładek ACS do e39 wybacz ale wygladaja jak tania żywica z allegro ja bym sobie darował mialem do kupienia takiego anglika wyglada to koszmarnie!!!
Powiem tyle. Nie znosze E39 ten model to jak e36 w sedanie z r4 pod maska - wszedzie takie sa. Poza ta buda wszystko mi sie w wozie podoba. Xeon Ty pewnie bys czegos dojechanego nie kupil.
A mialo byc E38. Co sie stalo ? Jakbys 7er z tym motorem i na manualu wyrwal...ech
Jechalem tym czyms dzisiaj. Dosyc dlugo. Wiem jedno to auto musi miec V8... Moje kolejne dorosle BMW bedzie miec na pewno 8 cylindrow. Manual tez tutaj robi swoje. Piatego biegu mogloby nie byc. Do tego z przodu -40 weszlo i auto juz tak terenowo nie wyglada.
Aha, i nie wstydź się tego, że masz E39 bo to jeden z piękniejszych samochodów. Jeśli Ty się wstydzisz posiadania E39 to ja chyba powinienem się zakopać razem ze swoim sprzętem.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach