Gasper.Bardzo ładna ta kiera.Po pierwsze te orginalne może i są orginalne ale po pierwsze wieniec mają strasznie cienki i ni jak leżą w ręku po drugie są wielkosci kiery od autobusu i czuje się troche dziwnie jak mam nią sterować.Ta jest o niebo lepsze i szeroki wieniec niesamowite trzymanie jej jest po drugie wielkosc mniejsza i to idealnie pasuje.Ogólnie jest masywna tak jak cała konstrukcja e 36 i dlatego pasuje jak ulał.Firma Raid czołowa firma produkująca kierownice jak wiecie i zrobili naprawde piękną kiere.Gratuluje Gasper.Zakup pierwsza klasa Daj im wsiasc na zlocie i się przymierzyc.Zmienią od razu zdanie.A może ktos już siedział w nowej m3.Usiądzcie i zobaczcie jak tam kiera wygląda.Wieniec szerszy ze 3 razy od tych z naszych e 36.O to chodzi.Wieniec jak najszerszy choc w nowej mce to chyba przesadzili.Nie mogłem jej dłonią objąc chyba nawet po za połowe szerokosci wienca.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
kiera taka se mi osobiście nie leży. Lepsza jest ori od eMki a dotego można ją obszyć grubą skórą i też będzie masywna. Ta jakaś faktycznie taka jak z forda
O 1 w nocy wyjeżdżam do Hamburga obejrzeć jedną sztukę. Nie chcę zapeszać. Jeśli kupię, to wrzucę fotki już na nowych kółkach, które od miesiąca czekają w piwnicy
Gasper pisz!no jak jest już?Bo całą noc wpatrywałem sie w forum z nadzieją że zaraz pokażesz to cudo o ile kupiłes
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach