Jaqub a gdzie zgubiłeś kawałek listwy zderzaka..??
no niestety zderzak to laminat... ale juz mi to nie przeszkadza bo w piwnicy lezy caly kompletny przod (zderzak) od M3 (prawdziwej )
co do tej listewki to odpadla przy ostrym hamowaniu (ebc turbo groove rotor kit )
[ Dodano: 2008-03-16, 02:23 ]
szybka przymiarka na gumach... kupilem 4x 225/35r19... calosc bedzie wymagala drobnej interwencji ale ogolnie to jestem w szoku ze udalo sie to upchac...
powiem tak na zdjęciu auto wyglada strasznie bidnie a na żywo zajebiście... a jak już toczysz te fele to efekt jest jeszcze lepszy nie sądziłem że będzie to tak wygladało i że tak łatwo ci to wlizie
niewiele gorzej niz na 17tce
moze bardziej dobija (ale nieznacznie)
Mr X napisa³/a:
Czy do e46 by weszły bez rozciągania nadkoli
nie w tym rozmiarze... mi pomagal DANIEL325 i mam porozginane nadkola... to sa fele do e39 i maja et strasznie nie pasujace a nie ma tak latwo jak przy 3tgl w 17tce ze daje sie opone w trapez i wszystko jest igla bo tam gdzie przy 3tgl opona sie trapezuje tu jest po prostu juz felga...
Niezły hardcore
Moim zdaniem trochę za duże te fele.
Sama felga bardzo ładna, jaka szerokość i ET?
Te czerwone litery reklamy bardzo szpecÄ….
sie ma
no niestety im wieksza felga tym wyżej od ziemi, na żywo w sam raz(nie trza nic obniżać)felga ładnie wypełnia nadkola, przed montażem byłem przeciwnikiem tego manewru namawiałęm Kube żeby sprzedał te kloce ale teraz zmianiłem zdanie w czasie jazdy i postoju na żywo wyglada zajeb....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach