od początku jak powstał temat go śledziłem i musze przyznac że naprawde gruba locha...
Naprawde śliczne autko...
a niespodzianka dosyć nie miła była...
Zastanawia mnie tylko czemu po naprawie od razu nie kupiłes białych migaczy tylko dopiero później..??
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
widze ze sa tutaj zwolennicy dobrego smaku jakim sa pomaranczowe klasyczne kierunki
z zewnatrz nie robie juz nic...chyba nic..zastanawiam sie nad takimi ori paskami zlotymi od B12 oraz wydechem takze z tego modelu...ale sam nie wiem
niedlugo najwieksze zmiany beda wewnatrz...czyli deska + tunel + schowki cale w skorce kremowej (jesli dostane boczki w tym odcieniu to takze) no i fotele takie jak ma B12 musze tez sie uporac z zegarami... bo 240km/h mzernie wyglada.. kolega ma taki sam silnik i zrobil sobie do 300km/h ale zeby to perfekcyjnie dzialalo trzeba troche wydac..a teraz uwaga cena za takie cos to 1000 euro... wiec nie wiem czy dam rade...moze w przyszlosci...
Felgi pięknie się komponują z autem ja jednak jestem zwolennikiem białych kierunków i myśle że te fele i białe kierunki też by pięknie wyglądały a może nawet i lepiej niż z pomarańczem.
PS. Gratuluje pięknego auta a i widze że zmiany planujesz PROFi
Auto ideał. Felgi Alpiny i te kierunki są super. Idealnie się wszystko komponuje. Widać, że Beemka na maksa zadbana i wypieszczona. W ogóle E38 jest świetnym autem. Podobna linia do E30
alpina "nowy wzor" (roznia sie dekielkami) nie wychodzi w 20" tylko 19" i 21",poza tym w nowym wzorze nie ma takiego patentu z kluczykiem w dekielku ...
oczywiscie nowy wzor 21" jest mega kozacki!! ale powiem szczerze ze tam jest profil z przodu 35 a z tylu 30 ... mieszkam w niemczech ale czasami bywam w wawie wiec sam rozumiesz ze mogloby byc roznie...
co do lepszych fot...oczywiscie nowa sesja juz niedlugo..wczoraj zrobilem na szybko kilka zdjeic bo wczoraj kolega mi je przywiozl (dzieki maciek777)
niech tylko pogoda pozwoli na sesje i wtedy szybko zawitam tutaj z fotami
niech tylko pogoda pozwoli na sesje i wtedy szybko zawitam tutaj z fotami
7-ka ale nas interesują szczególnie te 4 zdjęcia na felgach z M5 , jak masz w wiekszej rozdzielczości to wklej chociaż linki do fotosika czy imageshock
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach