Bmw 325 TDS e36 1995 roku przebieg 210tys. Auto kupione w niemczech sprowadzone do polski.
Wyposażenie:
- Skóra
- Centralny z domykaniem szyb
- halogeny
- immobilaiser
- wspomaganie kierownicy jak i jej regulacja
- podłokietnik
- ABS
- el. Szyby i lusterka
- Klimatronic
- 2 Poduchy kierowca pasazer
- listwy boczne m3
- kierownica m3
- kierunki białe przód
- tył lampy z białymi kierunkami
- i został wywalony spoiler z tylniej klapy
Zmiany
Jak na razie na pewno będzie gleba a co później to sie okaże Mam bardzo dobrego doradce jest nim slawo, który ma dwie piękne bunie a między innymi e36
Ostatnio zmieniony przez center 2009-02-24, 11:18, w ca³o¶ci zmieniany 8 razy
slawo, hehe dziękuje bardzo za słowa uznania przyda sie troszkę otuchy. Co do felunek to tak jak sławo mówi póki nie będzie konkretów to na razie te zostaną a może za jakiś czas coś będzie można pomyśleć. mattim_bmw, co do mocy to nie była sprawdzana ale tak jak slawo, pisze to nie ma tak źle. Szczerze sam mój mistrz to mi powiedział
Andrzej_walcz napewno slawo poprowadzi cie dobra sciezka mam nadzieje ujrzec wkrotce efekty gleby i moze jakichs innych dodatkow powodzenia jak najbardziej, szerokosci
_________________ nisko, ciemno, szeroko - tego szukam w E34 ...
cyryl micha jest na tyle wysoko że można wstawić spokojnie po 40mm gałka niestety była taka od początku wiem że jest nie odpowiednia jeżeli chodzi o naprawy to miałem do wymiany tylko rozrusznik który sie przekręcił a i bym zapomniał o jednej świecy która sie wypaliła po za tymi częściami auto spisuje sie na 5+ a i moja nażeczona powstrzymuje mnie od nadmiernego wciskania pedału gazu :P:P:P
hehe dzisiaj dostałem propozycje od slawo, by stanąć na kresce rozumię że będzie to z góry moja przegrana :P:P
[ Dodano: 2008-05-25, 18:46 ]
Pzepraszam was Panowie za braki w pisaniu na forum lecz wywialo mnie na germanie i siedze sobie w weeze zarabiajac pieniadze hehe pozdrawiam i mam nadzieje ze do zobaczenia na zlocie w borsku :P
Dzis experymentowalismy troche z rolkami i ..... jak dla mnie bomba ! normalnie narodziny potwora
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Ostatnio zmieniony przez 528_driver 2009-02-21, 17:17, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
David, niestety gril musiał zostać wymieniony na taki z racji, iż niestety został uszkodzony a żeby dostać w dobrym stanie or. gril to trzeba chyba z kilku lat. Sam szukałem prawie rok czasu aż w końcu zdecydowałem się kupić w sklepie. Był zamówiony or. a po pomalowaniu już go pod kolor auta zorientowałem się że jest po lifcie i musiałem go zamontować. A i nie wygląda tak źle
no musze tu kogos opierdzielic.....domagam sie aktualnych fotek !
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach