_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Witam, ospojlerowanie jest pfeba , a auto możecie kojarzyć gdyż podoba prawie identyczna bejca byłana na zlocie bmw w tanowie ja byłem raz ale krótko, a bliźniak jest nawet na fotkach z Tarnowa ze zlotu.
Moim zdaniem jest ok. Ospjlerowanie Załóż listwe ozdobną, wstaw halogeny albo pomaluj zaślepki w kolor auta.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Fajny negatyw ale wg mnie zawąskie gumy masz założone przez co koła wyglądają jak z motorynki , coś szerszego by sie przydało na nie założyć Ile cali mają te felgi ?
Bardzo ładna bunia , ale tak jak napisał kolega opony są za wąskie. daj jakieś szersze, a co do felg to można by je było całe spolerować pozdro
witam , dawno mnie tu nie było , mój profil niestety już nie aktualny autko zostało sprzedane i jeździ w okolicach krakowa..pozdrawiam beemkowiczów
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach