Teraz walcze z felgami, bo poprzedni właściciel to chyba ich nie mył od nowości i brud z klocków hamulcowych powłaził głęboko.
He w lidlu jest piana aktywna do czyszczenia felg za pare groszy, sam sobie kupiłem taką i działa bardzo skutecznie.
adamm napisa³/a:
Mam gościa, co pomaluje całego za około 300 PLN + moja farba. Mam mieszane uczucia, czy za taką kase można dobrze pomalować auto (bez środka, komory silnika i bagażnika no i ja ją muszę rozebrać)
Jeśli to twój znajomy to cena jest dobra. Natomiast jeśli to ktoś zupełnie obcy, to brzmi to trochę zbyt pięknie.
�adniutko sie twoja prezentuje hehe choć dawno już nie widziałem Ciebie i autka. O widze ze moja nawet jeszcze ma Leksusy z tylu heh to fotki mają kawal juz czasu wrzucilem inne ale ze moja przeszla metamorfoze to troszki na bezczenego znow zaloze Leksusy hehe Adamm trza znow zrobic sesje zdjęciową.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach