no to fakt, Lukas w trakcie przejażdżki naprawił mi check
a co do felgi to będą pewnie na końcu, najpierw troche nad motorem popracuję, póżniej zawias, a felga na końcu, ale jak będę brał to pewnie czarna będzie
czekam na ładną pogodę, żeby polerkę walnąć
pozdr
Ostatnio zmieniony przez Piter_325i 2008-04-18, 09:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Bajka,ona po Otwocku jeżdziła już chyba w grudniu ub.r. bądż to był styczeń...
zdążyłem się jej naoglądać zaraz po tym jak przyjechała od Gebelsów... często przy rampie stała...chyba były właściciel chciał sie najeżdizć.
i fakt że lakier był do polerki ale prezentowała się świetnie,i nie powiem że miałem ją w planach ciut ciut....
poza tym w mińsku też juz widziałęm i chyba była po polerce albo po myjni ..
gratuluje zakupu, mińsk rośnie w silę e30 oby tak dalej to już nikt nie powie że "...w mińsku nie opłaca sie robić spotu, po c, dla pieciu samochodów ..... ""
co ty sie przejmujesz..i tak ładna..przyciąga oko...
coś pisałes o sprowadzeniu jej na ziemie trochę..z tego co pamietam jak sie pojawiła to juz siedziała sporawo..no chyba że zawiecha była padnieta ...
a co do gościa ile jezdził....hymm...dałbym sobie ręke uciąć że to naprawde było bardzo dawno temu..choć mi czas nie leci jak woda z kranu wiec moze to wcześniej było i mi sie tak wydaje....ważne ze przeszła do naszego powiatu hehe tak czy siak...mińsk coraz ładniejszy się robi
podobno była prawie taka sama w okolicach wawy właśnie na przełomie nowego roku, kolega też ją mylił z tą
co do zawiechy to są jakieś czerwone sprężyny ( nie wiem dokładnie jakie ) i amorki monroe, na przeglądzie zawias wyszedł super ale i tak przód jest trochę za wysoko, będzie 60/40 i chyba trochę twardsze amorki pewnie bilstein b6
co do felg to pewnie ten sezon jeszcze na nich przejeżdże
heh,.... nie no to napewno ta sama...chyba że przebitka jakas bo blachy z "dojczlandu" te same
powiadasz zawias 60/40...heh...po sobocie mam dosć...przekłądałem 2 razy.. mam teraz 40/40 i postanowiłem przód dać na glebe na 60..
wpakowałem spręzyny, w 30 minut zdązyłęm ze 3-4 razy miską w coś trafić ..... fartem..jest cała.. i zawias wyciągnęłem z powrotem .... póki jakiejś felgi większej nie załatwie (16) i przedewszystki osłony pod miche to sobie daruje.....ty to mozesz położyc nawet na 80...to jest dopiero wyczyn.
Menel( z tego i innego forum) jeżdził na 70/40 w m40..(1.6) micha tak samo niska i dawał radę..ja nie podołałem....ale u ciebie..heh..prosta sprawa..
Ostatnio zmieniony przez bono20002 2008-04-23, 15:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Widze sliczną E30 no no tylko pogratulować
Widziałem tam fajną przymiarke czarnych felg i tak powinna twoja wyglądać
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
no ja bardzo chętnie, można spróbować zebrać chłopaków
kurde, pojawił się pierwszy problem... mam wrażenie że mi pompka paliwa siada
czuje jakby w pewnym momencie nie podawała paliwa... nie jet to cały czas, ale parę razy mi się już tak zdarzyło... mam tylko nadzieję że to będzie to a nie co innego
hehe..patrze że sprzedawcy pompek zarobia w tym sezonie..nie martw sie mi tez siadła...
sprawdź na szybko...zdejmij sobie siedzonko i obserwuj, znaczy słuchaj, jak po dłuzszym czasie chodzenia zacznie być coraz głośniejsza.....to wymieniaj..
ja wczoraj wyciagnąłem swoja, bo juz w ogóle stała, podłączam pod aku...patrz....działa....no to przepłukałem ja czystą benzinka jeszcze założyłem, przejecchałem z 10km wróciłem do domu, za 30 minut wsiadam, kluczyk on.. i tyle sie na działała...
Jak bedziesz chciał nóweczkę w dobrej cenie to się odezwij.
Ostatnio zmieniony przez bono20002 2008-04-24, 11:26, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
wczoraj udało mi się zrobić porządną sesję
Beemka była umyta i wypucowana... niestety jeszcze bez polerki
i teraz na tych zdjęciach widać gdzie była robiona polerka a gdzie nie
no mi się też kojarzyło, że w sumie podobna )
już wtedy jak ją u Ciebie oglądałem to mi się podobała, tylko że wtedy nie miałem jeszcze kasy
a co do historyjki to żadnej nie sprzedawał, mówił że jeżdził nią dwa miechy, opłaty porobił, przegląd, ubezpieczenie, przygotował do rejestracji
kurde, no nie chciało mi się wierzyć że to ta ale dobrze się stało, bo jak na razie fajnie śmiga
hehe...wychodzi na to że dwa razy ją oglądałem
pozdro High-Tech
Ostatnio zmieniony przez Piter_325i 2008-04-30, 20:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach