Wszystko slucznie ale to jest cabrio czyli lans lans i jeszcze raz lans Ja bym to walil w glebe tymi sprezynkami KW -70/40 jakie kupil kujon z kiloffem i by bylo slusznie. Jest wszystko co ma byc, zaaplikowac pakiet odburaczajacy czyli wywalic stozek dokupic plasticzki itd. Potem sobie tylko niuniać
o kurde rant to wypucowany lepiej niz lustro
sliczne cabrio tez mi sie marzy takie
nja między przepływomierzem a stozkiem w rurze mam dziure a tam poprowadzony jakis przewód zaslepiony metaowym końcem ( co to jest ? ) bo widze ze u Ciebie tego nie ma
piękne cabrio, na żywo wygląda dużo lepiej - widze już hokej jest M3 a felg itrzeba obadać na żywo - może jutro podjade
środeczek jest idealny
Xeon ogólem za auto i wybór.
1)felgi te co teraz RAUS
2)piekny srodek choc już którąs cabrioletke spotykam z szarymi półkami i drzwiami.Troche taka szazyzna mi nie odpowiada ale wiadomo rzecz gustu.tu nadrabia to piekna jasna skórka i sportsize.
Ogółem piekna.Jak że mnie znacie ja bym z tego Niemca zrobił od razu i czuje że tak za jakis czas bedzie bo tam nasz Kujoniarz sie kreci
Kujon.Twoja narazie nokautuje ja w pierwszej rundzie choc obie sa piekne.
Dopiero sie zacznie konkurencja jak tam zawita konkretna gleba i porządne kółko.
A wiec tak
-POZNAN to e30 górą
-Warszawa i okolice e36 german styl mania wszedzie wokoło gdzie nie spojrzysz ( skąd to się wzieło )
-Tarnów i okolice e36 cabrio mania
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2008-04-26, 22:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach