Dobrze, że chociaż zmienisz wydech - mam nadzieje, że na oryginał a nie na drugi taki sam z tym że nieco mniejszy. A skoro brewki Ci się podobają to nic na to się nie poradzi. Choć z czasem może je zdejmiesz
kiloff napisa³/a:
co do elektryki to ta od foteli totalnie zbedna (chociaz bajer fajny)
Eeeetam.... elektryka foteli jest przyjemna choć swoje waży.
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
bardzo fajnie wygląda - jednak gleba i dobre kolo czynią cuda z autem ja bym na razie nie zakladal M-Pakietu tylko wymalowal dól w kolor nadwozia - może jakiś zderzaczek na przód od ACS lub Alpiny z resztą AGGI znasz moje zdanie na temat Twojej coupejki
(...)
P.S. daj fotki silnika i rozkodowany VIN
Pozdro
fotki silnika na specjalne życzenie
na razie to nic ciekawego zastanawiam sie czy gaz zostawiać czy wyrzucać, bo opinie są różne, a to nie sekwencja i czasem są z nim chece
Siemka
Silnik i komora spoko ja to bym tylko te niektóre elementy niebieskie wyczyścił na czarne ( znaczy zdrapał farbę np. korek oleju ,pokrywa cewek bezpieczników przedni plastik od grllia)czarne
Dokładnie jak kiloff pisze załóż sekwencje Mam u siebie i nie narzekam
Widzę ,że trochę mechanikujesz sobie
To czekamy na VIN
Pozdro
P.S. Napisz na PW o ile zbiedniałaś kupując tą bmke
_________________ Motor i Samochód słucha się tylko kierowcy
Ale za to ile osób ustawi się w Toruniu przy aucie Wiecha
A wracając do tematu autka to bardzo ładne autko,nietypowa deska chodzi o kolorek .Od razu przypomina mi sie indyvidual version Kujona.On ma tez podobny kolorek u siebie.
Mam nadzieje Aggi że na żywo obejżymy auto w Tarnowie.Co do gratów do niej jak bedą problemy to pomozemy.Jest taki człowiek w Polsce który ma wszystko do naszych smigiełek.A tak ogólnie to ogromny plus dla ciebie Aga ,że wybrałas Bmw a nie tam jakąs honde .Pozdrawiam.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Dlatego bedzie nasza Agunia na tym forum i trzeba tym bardziej pomagac jak bedzie miała problem z autkiem ,czesciami do niego itp..
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
p.s. w dalszym ciagu zdecydowanie za malo zdjec kierowniczki
i nie będzie więcej , to forum beemek a nie kierowniczek hehehe
no chyba że kierownicy też coś wrzucą
GERMAN BOY napisa³/a:
Ale za to ile osób ustawi się w Toruniu przy aucie Wiecha
proste że się kolejka ustawi, takie legendarne E30 Wiecha każdy chce obadać z bliska i wcale sie nie dziwie
GERMAN BOY napisa³/a:
Mam nadzieje Aggi że na żywo obejżymy auto w Tarnowie.Co do gratów do niej jak bedą problemy to pomozemy.Jest taki człowiek w Polsce który ma wszystko do naszych smigiełek.A tak ogólnie to ogromny plus dla ciebie Aga ,że wybrałas Bmw a nie tam jakąs honde .Pozdrawiam.
taki jest plan, że do Tarnowa jadę już swoim - ale do czerwca to jeszcze dużo czasu, zobaczymy...
dzięki GERMAN BOY że jesteś chętny do niesienia pomocy, jak będę w potrzebie - napewno dam znać
Hondy nigdy nie miałam w planach, nie wiem czy powinnam sie przyznawać bo mnie zlinczujecie tu zaraz , ale najpierw miałam Calibre, potem Tigrę, zanim jak powiada Alexil odnalazłam właściwą drogę
Yakuzatti napisa³/a:
No... tak tak indywidual, wiechu, coupe, sekwencja bla bla bla....
Powiedz mi lepiej, wolisz jeże czy żyrafy?
Yaku możesz jaśniej
Alexil napisa³/a:
To ja sobie umaluje włosy na blond i może ktoś za mnie w kanale będzie siedział i robił moje auto?:-)
Tomcio Ty i blond?? proszę Cię ale spróbój, zrobimy eksperyment i może akurat ktoś w końcu się weźmię za tą Twoją zaniedbaną bestyje
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach