autko pierwsza klasa.Naprawde nie często sie widuje takie egzemplarze.
gratulacje takiej kobiety która jest z toba w tych modyfikacjach i nie zrzedzi ci.podziwiam takie kobiety które uznają pasje osoby z która sa.Wiekszosc sie krzywi ,marudzi i wali fochy dlatego wielkie uznania dla niej.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
autko pierwsza klasa.Naprawde nie często sie widuje takie egzemplarze.
gratulacje takiej kobiety która jest z toba w tych modyfikacjach i nie zrzedzi ci.podziwiam takie kobiety które uznają pasje osoby z która sa.Wiekszosc sie krzywi ,marudzi i wali fochy dlatego wielkie uznania dla niej.
Wszystkie walÄ… fochy , jedne wiecej drugie mniej. Ja podziwiam tego chlopa ze umie jej tak w glowie naprzewracac ze sie zgadza
mam tam babcie tez lubilem pojezdzic po porcie, tylko ze beemka jeszcze tam nie bylem ale jak bede to sesja murowana bo okolica jest piekna..
a siodema super fele number one!!!fajnie ze sa pomaranczowe kierunki
z zewnatrz... niebawem cykne fotki...no ale ..dokladki Alpina juz nie ma..felg 20" Alpina takze brak ( jak zawsze u mnie przez zime debatuje nad zmianami)
wnetrze powoli staje sie lepsze ale do prawdziwej eufori brakuje mase...
_________________ www.e21-e30.pl
Ostatnio zmieniony przez 7ka 2008-12-31, 10:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Alpina to klasyk,i szacunek dla tej felgi mam zawsze..lecz dzisiaj dokladke a'la Alpina mozna nabyc za 180zl na Allegro .. a felgi Alpina beda coraz bardziej widziane.. starzeje sie i moze mi sie w glowie pierniczy ale chcialbym miec cos innego jak co roku
Skóra była szyta na nowo?czy to tylko renowacja ?
Jeśli na nowo była szyta to proszę o szacunkowe koszty i ewentualny kontakt magika który to zrobił
Wyszło super
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
Ostatnio zmieniony przez Drucha 2008-12-31, 15:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach