_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Witam, orginalnie bylo to 320IA 86 rok, czyli M20B20 w automacie. 323 stalo sie w zeszlym roku w listopadzie po Swap'ie u Puza, teraz to juz stylistyczne zmiany.
Witam panowie, z roboty wrocilem dopiero i mam chwile zeby zarzucic kilka fotek, uprzedzam, ze to jeszcze nie jest sesja ktora powinna sie tu pojawic jako finalna,
wiec zdjecia moga pozostawic wiele do zyczenia, ale wrzucam i tak, zgodnie z prosba
dobra starczy tego jak bedzie ladna sesja to wrzuce jakies ladne foty, tym czasem wystarczy,
pozdrawiam,
witam Panowie, dziekuje bardzo za dobre slowo. Jak sie widzi takie komentarze to micha sie sama smieje, i tylko czlowiek sie utwierdza w przekonaniu, ze i hajs i czas nie gra roli jezeli mozna gruntowo i ze smakiem zrobic, chyba po woli "kultowe auto",
dziekuje raz jeszcze za wszelkie komentarze.
pozdrawiam,
świetne piekne auto, ale szpeci je według mnie mocno ten znaczek na klapie 323 - nie od E30tki....jak już swap to bez znaczków, po co to komu.,....
Witam, dziekuje za dobre slowo, i jak najbardziej za uwagi. Znaczek byl z "dawcy" a inwencja o jego zalozeniu byla od Puzona , ale za niedlugo nie bedzie znaczka,
Elo, dziekuje za komentarz, mnie tez sie micha smieje jak ogladam zdjecia. Dzis o 14:00 wyjazd do Puz'a odbior auta. Wiec micha bedzie mi sie jeszcze bardziej cieszyc....
ale musze zmartwic spot 1go ,niestety nie bedzie mnie w wawie.. , szkoda, ale nie pierwszy nie ostatni spot. Takze bedzie jeszcze okazja
pozdrawiam i psychicznie sie na odbior nastawiam,
Elo,
Witam, dopiero usiadlem przed kompem i postanowilem podzieilic sie z Wami kilkoma zdjeciami z odbioru auta w dniu dzisiejszym. Wiec milego ogladnia zycze,
ps. zdjecia beda z udzialem slicznotki Biemdablju czyli Ojca Chrzestnego projektu
Obra wystarczy na dzien dzisiejszy.
Teraz podziekowania, dla PUZ'a za wlozona prace i serce bo wiem i nie bede ukrywal, ze auto dopieszczal jak dla siebie..., wiec dziekuje raz jeszcze Krzysiu
Biemdablju, za ze tak powiem podpowiedz w obraniu jedynej slusznej drogi, czyli MTI i modyfikacji dotyczacych silnika, zawiechy itd.
Jestem pod wrazeniem jak ten samochod teraz wyglada, i micha mi sie smieje jak patrze na foty.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach